Mosoni Istvan Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Buna ziua maistri.Am aceasta tip de telefon si era blocat,apare mesajul,Phone activation.This divece is already linked to a huawei id .Se poate cumva reseta? Multumesc frumos Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 De ce nu intrebi parola de la cel/cea de unde il ai? Link spre comentariu
Mosoni Istvan Postat Decembrie 6, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Problema ca nu stie nici doamna,e o vechina o mai probat si alti. Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Poate merge asa: Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Ai "Forgot password" . Primesti SMS cu parola pe acel numar 07...2193. Asta in cazul in care telefonul nu este "gasit" pe strada. Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Si cum vede SMS-ul daca telefonul e blocat? Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Aflam daca apasa pe "Forgot password". Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Daca avea si acces la telefonul cu numarul terminand in 2193 nu se mai intreba pe forum aici. Dar, merita incercat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Daca nu are acces la cartela cu ...2193, insemna ca intrebarea nu a fost pusa corect. Trebuia sa fie ceva de genul: "O vecina a gasit un telefon pe strada cu cartela blocata deja de cel ca l-a pierdut". Sau ceva de genul asta. Dar poate gresesc, si alta este situatia. Link spre comentariu
Mosoni Istvan Postat Decembrie 6, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Din pacate nu o reusit nici resetarea,multumesc domnule Mircea! Link spre comentariu
Mosoni Istvan Postat Decembrie 6, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Am ajuns pana acolo la reprimirea numarului ca am primit sms cu codul la numarul pe care o fost activata,apoi imi cere datele..anul nasteri ,,luna..ziua..dupa aceasta cere cand o fost activat telefonul..am scris..dupa aceasta imi cere care este telefonul cel mai mult folosit..si apare o gramade de modele huawei..si doamna asta avea prima huawei..de aici nu mai putea sa trec mai incolo..am trecut nr imai a lui de la samsung..dar esuta. Link spre comentariu
Mosoni Istvan Postat Decembrie 6, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Trebuie sa fac rost de un adaptor usb la micro..multumesc Bercu Giuliano Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum