razvaneu Postat Decembrie 12, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2021 La 09.12.2021 la 23:38, iuliantv a spus: de pus un windows poate fi mai greu,dar ai posibilitatea sa o iei de la capat daca ai gresit,pe cand la tv,caput,daca ai gresit iti trebuiesc programatoare mai speciale,dumpuri,rabdare ,cunostiinte ........asa ca fa un pustiu de bine si posteaza-ti locatia la profil si poate e cineva pe forum ,din aceeasi localitate,si te poate ajuta contra cost,sau mai ai varianta unei alte placi compatibile ,posibil sa am pentru un pret de 130lei plus transport,plata avans am mai incerca unele coduri nici un efect ,,credeti ca se poate potrivi o alta placa 17MB95M de la alta aparat Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 12, 2021 Partajează Postat Decembrie 12, 2021 obligat ca se poate,dar.....trebuie sa se potriveasca cu displayul si sursa Link spre comentariu
razvaneu Postat Decembrie 12, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2021 Acum 46 minute, iuliantv a spus: obligat ca se poate,dar.....trebuie sa se potriveasca cu displayul si sursa am gasit una in apropierea mea ,dar cred ca nu se potriveste Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum