Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

deblocare philips hotel 32HFL2829t

razvaneu

Postări Recomandate

Acum 23 minute, yokoono a spus:

Trebuie sa-l aduci la starea in care iti spune ca nu ai semnal. Atunci tastezi menu 4725. Daca nu ai telecomanda pentru el nu poti face nimic. Nici macar sa rescrii softul de pe stick. Pentru un soft potrivit trebuie sa desfaci capacul din spate si sa vezi ce cod are panelul (ves315 ??????). Daca poti intra in menu se poate afla de acolo codul. Dar poate ca nu ai surubelnita si nici stick.

pe placi nu este ves 315 ,,,unde ar trebui sa ma uit

una e 71PS71P,,,,IAR cealalta vestel 17MB95M

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• razvaneu

19

• iuliantv

5

• Costica Tv

4

• yokoono

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 1 oră, Costica Tv a spus:

Ti-am trimis un mesaj acum 5 ore si vad ca nu l-ai citit....

am citit ,multumesc ,,nu am incercat inca ...o perioada de ceva vreme nu am mai folosit pe antena tv ,,si am trecut pe cablu ,,,tv philips cu problema e pe antena ramas setat si trebuie sa merg la cineva cu antena ,,ca cauta mereu semnal ,,,orice as face ,,revine la cautare semnal

Editat de razvaneu
Link spre comentariu

am fost azi cu tvul 32 hfl 2829 la cineva  care este pe antena ,,,eu am prin cablu acum ,,,,nu am reusit nimic sa fac ,,,,am conectat tv la recever prin mufa scart prinde toate posturile care sunt ,,merge doar cu telecomanda de la recever mutat prog inante inapoi ,,sonorul ,,,,mutat post din buton de ex pe 1 ,,,,cu telecomenzile tv nu fac nimic ca si cum ar fi de la alt aparat ,,,chiar daca mut pe alta optiune di butonul din spatele tv ,,1 tv ,,2 ext1 3.SIDE AV  4HDMI1 5 YPBPR   6VGA/PC ,,PE  primul tv nu prinde post ,,,pe 2 da pe ext1 ,,,,cu telecomenzile tveului  apsolut nici un buton nu face nimic ,nici unul ,,,nu stiu ce sai mai fac ,,,sa pot sa il deblochez

IMG_20211209_150143.jpg

IMG_20211209_150024.jpg

Link spre comentariu

daca nu va suparati ca intervin D,nle Costica

stiu ca in acest topic am inceput cu stangul,de aceea nu am mai intervenit ,dupa ce ati elucidat ca e un vestel

la vestel in mare hotel menu  e MENU 7935 (asta daca nu o fi cu vre-un soft mai special si cu varianta dv,sau altele)

dar am intalnit acum cca 5-7 ani vestel blocat pe hdmi,si menu hotel nu era activ sau degeaba era activ ca nu era mai nimic prin el,erau 17mb60 sau 62, 3 buc de 15.6 inch

singura rezolvare a fost resoftarea,lucruri care cred ca.l depasesc pe initiatorul topicului,cel putin asa cred

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 2 ore, Costica Tv a spus:

am lasat mesaj in aceeasi seara in care a-ti trimis mesajul

iata mesajul

La 07.12.2021 la 8:18, Costica Tv a spus:

Ti-am trimis un mesaj acum 5 ore si vad ca nu l-ai citit....

am citit ,multumesc ,,nu am incercat inca ...o perioada de ceva vreme nu am mai folosit pe antena tv ,,si am trecut pe cablu ,,,tv philips cu problema e pe antena ramas setat si trebuie sa merg la cineva cu antena ,,ca cauta mereu semnal ,,,orice as face ,,revine la cautare semnal

revenind la tv ,,,cum am mai spus nici un buton nu face nimic ,,eu nu stiu cum sa bag codul ala daca nu merge nimic ,,credeti ca nu am bagat codurile alea ,,credeti ca nu am incercat ....cam toate codurile care le-am gasit pe net pt philips le-am incercat si nu ia nici un cod

codul 319753 mute l-am gasit si in manualul tvului

Editat de razvaneu
Link spre comentariu
La 07.12.2021 la 8:18, Costica Tv a spus:

de exemplu la imaginea a doua care am puso aia cu WELCOME ,,,cauta semnal ,,,incerc sa bag codul ,,,la fiecare apasare de buton se restarteaza a cea cautare de la 5 min...oricat de repede as incerca tot se restarteaza cautare

Editat de razvaneu
Link spre comentariu
Acum 38 minute, iuliantv a spus:

daca nu va suparati ca intervin D,nle Costica

stiu ca in acest topic am inceput cu stangul,de aceea nu am mai intervenit ,dupa ce ati elucidat ca e un vestel

la vestel in mare hotel menu  e MENU 7935 (asta daca nu o fi cu vre-un soft mai special si cu varianta dv,sau altele)

dar am intalnit acum cca 5-7 ani vestel blocat pe hdmi,si menu hotel nu era activ sau degeaba era activ ca nu era mai nimic prin el,erau 17mb60 sau 62, 3 buc de 15.6 inch

singura rezolvare a fost resoftarea,lucruri care cred ca.l depasesc pe initiatorul topicului,celputin asa cred

va inselati ,,daca as avea sculele care trebuie as face ,,,trebuie cred programator de memorii ,,softul  care face scriere  si softul care trebuie scris ,,,nu cred ca ar fi asa greu ,,,cum pot face un stik cu windons si pus driverele la un pc ,,deci e cam asemanator ,,,sau  pe aproape

Link spre comentariu

Cu telecomanda colorata(service, cum o numesti tu):

1. apesi tasta RC5 SETUP

apoi

2. apesi tasta HOME/Menu

Ar trebui sa intre in meniul de Hotel

Verifica si apoi mai vedem

Editat de tehtronics
Link spre comentariu
Acum 24 minute, razvaneu a spus:

codul 319753 mute l-am gasit si in manualul tvului

Pai aici e "dileaua" , ca daca ai incercat cele spuse, trebuia sa le postezi aici, ca sa stie fiecare user ce raspuns sa de-a.....defapt tu nici la mesajul meu nu ai raspuns.....dracu' te mai ajuta de acum in colo....am zis mereu ca nu mai ajut useri cu cateva postari......si nu ma invat deloc...........

Link spre comentariu
Acum 28 minute, razvaneu a spus:

va inselati ,,daca as avea sculele care trebuie as face ,,,trebuie cred programator de memorii ,,softul  care face scriere  si softul care trebuie scris ,,,nu cred ca ar fi asa greu ,,,cum pot face un stik cu windons si pus driverele la un pc ,,deci e cam asemanator ,,,sau  pe aproape

de pus un windows poate fi mai greu,dar ai posibilitatea sa o iei de la capat daca ai gresit,pe cand la tv,caput,daca ai gresit iti trebuiesc programatoare mai speciale,dumpuri,rabdare ,cunostiinte ........asa ca fa un pustiu de bine si posteaza-ti locatia la profil si poate e cineva pe forum ,din aceeasi localitate,si te poate ajuta contra cost,sau mai ai varianta unei alte placi compatibile ,posibil sa am pentru un pret de 130lei plus transport,plata avans

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
La 09.12.2021 la 23:16, tehtronics a spus:

Cu telecomanda colorata(service, cum o numesti tu):

1. apesi tasta RC5 SETUP

apoi

2. apesi tasta HOME/Menu

Ar trebui sa intre in meniul de Hotel

Verifica si apoi mai vedem

am incercat cu comanda de mai sus nu actineaza,,,,credeam ca sunt bateriile la telecomanda slabite si am verificat cu camera de la telefon deschisa ,,,asa se vede ledurile inflarosu ,,,am remarcat ceva la toate butoanele se aprinde emite lumina la led al telecomenzii.   cele 4 butoane din ultimul rand nu emite,,,,la telecomanda nici un buton nu actioneza sa aiba vreun efect,,,dar cand apas rc5setup incepe sa actioneze butonul menu /home,,,care reseteaza doar cautarea semnalului

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări