Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

deblocare philips hotel 32HFL2829t

razvaneu

Postări Recomandate

salutare ,am un philips 32hfl2829 hotel blocat ,,,o perioada a fost folosit pe cablu ,,,apoi pe antena  ,,,televizorul este bun ,,,problema este ca e blocat ,,nu pot intra cu nici un cod ,,am incercat cam tot ce am gasit pe net coduri ,,,nici o sansa ,,am si telecomanta de service remote control ,cu un singur buton ii da o recautare de posturi semnal,,,pe antena merge are semnal ,,dar nu pot intra in meniu sa il deblochez ,,,,,ce as putea sa mai fac sa il deblochez ,,,,o scriere de soft ,,,un stick cu  o clona a tv ,,,,scoaterea memoriei si rescriere

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• razvaneu

19

• iuliantv

5

• Costica Tv

4

• yokoono

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

nu se poate debloca,cel putin la mine nu amers,singura varianta e din sevice daca permite memorarea,dar din meniul de baza in niciun caz

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Adică din ,,meniul service,, care se accesează doar cu telecomanda originală.Unele tipuri de tv au pe telecomandă un buton ascuns, accesibil doar prin desfacerea telecomenzii, dar cele mai multe au o succesiune de comenzi pentru intrarea în meniul service.

Link spre comentariu
Acum 7 ore, razvaneu a spus:

am cea normala  modelul 22AV1407A/12   si cea de service   RC 22AV8573

Nu se face asa un topic d-le user, tv-ul tau chiar daca e Philips, poate sa fie un veritabil tv turcesc, adica un tv cu sasiu Vestel, in primul rand trebuia sa desfaci tv-ul si sa postezi seria de la placa de baza, daca seria placi incepe cu 17MBXX sau ca sa fiu mai exact 17MB95M, atunci se poate rezolva relativ simplu fara multe comentarii si rahaturii de telecomenzii....deci pune mana si da capacul jos !!  bash.gif

Link spre comentariu
Acum 36 minute, iuliantv a spus:

eu unul nici nu m-am gandit sa fie un vestel,al meu era ,,philips,, placa 715.................

Pai de-aia topicul nu are inteles si se invarteste in jurul cozii, pentru ca userul nou nu a specificat ce sasiu are tv-ul(scrie pe eticheta de pe capac, posibil chassis VES15.1HE LA) si nici seria de la placa de baza, acum la ora actuala nu se mai stie care tv Philips e original sau care e facut de turcaleti, care e facut de orezari, care e facut de extraterestrii.....etc  :rade:

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Trebuie sa-l aduci la starea in care iti spune ca nu ai semnal. Atunci tastezi menu 4725. Daca nu ai telecomanda pentru el nu poti face nimic. Nici macar sa rescrii softul de pe stick. Pentru un soft potrivit trebuie sa desfaci capacul din spate si sa vezi ce cod are panelul (ves315 ??????). Daca poti intra in menu se poate afla de acolo codul. Dar poate ca nu ai surubelnita si nici stick.

Link spre comentariu

chiar si in alta stare daca il pun din butonasul din spatele tv ,,pe tv  pc sau  ext1 side av ,hdmi1 la fel nu face nimic cand pun codul,,,,atat mai afiseaza un vmesaj ca e trecut in modul de asteptare

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări