ioannis Postat Noiembrie 3, 2007 Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 acuma am terminat realizarea amplif cu el84. la inceput am folosit amindoua triode de ecc82 pentru fiecare canal, dar avea gain prea mare si distorsiona. dupa am vorbit cu d2134 si cu ajutorul lui, am terminat ampliful. am folosit o trioda de ecc81 p.t fiecare canal, si acuma se aude foarte bine. la poza se vad doua tuburi de preamplificare dar de fapt cind am facut schimbari de mai sus cablajul era gata facut si tubul din sting, numa se aprinde(nu are nici un alt folos!! ) Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 3, 2007 Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 Felicitari! Tine-o tot asa!!! :supz: Link spre comentariu
george_nebunu_imst Postat Noiembrie 4, 2007 Partajează Postat Noiembrie 4, 2007 Cum ai facut gaurile pentru tuburi? Link spre comentariu
pusttiu Postat Noiembrie 5, 2007 Partajează Postat Noiembrie 5, 2007 pune si tu o schema si dc ai asa de multe trafuri ?? ai facut alimentare separata... ? drosele... ? arata bn , felicitari pt aspect... cit e un putometru din ala ? Link spre comentariu
ioannis Postat Noiembrie 8, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 aici este schema : nu am folosit drosel ca am legat transformatoare de retea back to back. (asa mi-se pare se zice ) un putometru aici costa 2.5 euro Link spre comentariu
NICA Postat Noiembrie 9, 2007 Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 Felicitari!Ai lucrat frumos si ingrijit,te apropii de Felixx.Ai cautat sa pastrezi linia estetica si nu ai asezat transformatoarele de iesire perpendicular pe linia celor de retea.Sunt mai departe si daca nu ai zgomot e bine.Daca Felixx nu mai e suparat cere-i o parere. Link spre comentariu
hbi Postat Noiembrie 9, 2007 Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 eu cred ca felix nu este suparat pe useri., dar mai indicat ar fi sa-l apelezi pe privat. este un om care ajuta si are un caracter deosebit.toate bune! Link spre comentariu
ioannis Postat Noiembrie 10, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2007 am uitat sa raspund la george_nebunu_imst. gaurille p.t tuburi la cutii le fac cu asta ( nu stiu cum se zice!! ) Link spre comentariu
hbi Postat Noiembrie 10, 2007 Partajează Postat Noiembrie 10, 2007 se cheama freza conica. dar mai sint metode de gaurire: -poanson, -presa, -peducele, -se pot face cu masina de gaurit gauri mici si multe, dupa care se intervine cu pila(dar metoda este chinuitoare si inveghita), -sau mai nou burghiu in trepte. http://i8.tinypic.com/6q2rwvl.jpg burghiul in trepte costa ceva mai mult, dar ai marcate diametrele gaurilor care trebuie practicate, iar gaurile se dau usor. toate bune! Link spre comentariu
Depanatoru Postat Noiembrie 10, 2007 Partajează Postat Noiembrie 10, 2007 Frumos lucrat , felicitari :smt035 Puteti sa imi spuneti de unde ati cumparat burghie conice sau in trepte ?Eventual si pretul. Link spre comentariu
Vizitator ener Postat Noiembrie 10, 2007 Partajează Postat Noiembrie 10, 2007 felicitari pt lucrare :yawinkle: ...dar totusi nu sunt cam vulnerabile tuburile? Link spre comentariu
Ovidanie Postat Noiembrie 10, 2007 Partajează Postat Noiembrie 10, 2007 Frumos lucrat , felicitari :smt035 Puteti sa imi spuneti de unde ati cumparat burghie conice sau in trepte ?Eventual si pretul.Gasesti in RO la magazinele de unelte care se respecta dar daca vrei calitate sa stii ca te costa. Eu am platit 48 euro pe un burghiu in trepte dar nu am ce sa-i reprosez!! La banii astia puteam sa cumpar 3-4 burghie modeste. Burghiul l-am luat din Germania acum 3 ani. Link spre comentariu
hbi Postat Noiembrie 11, 2007 Partajează Postat Noiembrie 11, 2007 da, asa este. un burghiu in trepte care incepe cu 10mm si se termina cu 32mm costa in iasi , la magazin (nu bazar), 270 ron. este adevarat ca este de firma, dar calitatea costa! aici am dat pretul unui burghiu in 2 fete taietoare, care are un pret modest fata de altul de aceleasi diametre cu 3 sau 4 fete.totusi sfatuiesc pe cei ce cumpara burghie in trepte, pentru gaurile soclurilor, sa cumpere cele cu 2 fete, deoarece nu toti au posibilitatea de a avea un dispozitiv de prindere a masinii de gaurit si de aceea acestea in 2 fete se centreaza mult mai usor. atentie in schimb la viteza de rotatie a masinii de gaurit, ca este ffff usor sa depasesti diametrul propus!(a se marca cu banda izolatoare diametrul cerut)toate bune si spor la treaba! Link spre comentariu
sere Postat Noiembrie 11, 2007 Partajează Postat Noiembrie 11, 2007 Poti sa faci decupaje f bune si cu prese. Am facut decupaje in tabla de pana la 2mm. Pt tablele pe care le folosim noi cred ca este suficient. presa1 presa desfacuta Decupaje facute SE up SE under Singurele probleme o reprezinta pretul/bucata (cam mare) si marimile standard ale decupajelor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum