Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

poze amplif. single end cu el84

ioannis

Postări Recomandate

acuma am terminat realizarea amplif cu el84. la inceput am folosit amindoua triode de ecc82 pentru fiecare canal, dar avea gain prea mare si distorsiona. dupa am vorbit cu d2134 si cu ajutorul lui, am terminat ampliful. am folosit o trioda de ecc81 p.t fiecare canal, si acuma se aude foarte bine. la poza se vad doua tuburi de preamplificare dar de fapt cind am facut schimbari de mai sus cablajul era gata facut si tubul din sting, numa se aprinde(nu are nici un alt folos!! )

Posted Image Posted Image Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ioannis

3

• hbi

3

• Spitfire

1

• george_nebunu_imst

1

Felicitari!Ai lucrat frumos si ingrijit,te apropii de Felixx.Ai cautat sa pastrezi linia estetica si nu ai asezat transformatoarele de iesire perpendicular pe linia celor de retea.Sunt mai departe si daca nu ai zgomot e bine.Daca Felixx nu mai e suparat cere-i o parere.

Link spre comentariu

se cheama freza conica. dar mai sint metode de gaurire:

-poanson,

-presa,

-peducele,

-se pot face cu masina de gaurit gauri mici si multe, dupa care se intervine cu pila(dar metoda este chinuitoare si inveghita),

-sau mai nou burghiu in trepte. http://i8.tinypic.com/6q2rwvl.jpg

burghiul in trepte costa ceva mai mult, dar ai marcate diametrele gaurilor care trebuie practicate, iar gaurile se dau usor.

toate bune!

Link spre comentariu

Frumos lucrat , felicitari :smt035 Puteti sa imi spuneti de unde ati cumparat burghie conice sau in trepte ?Eventual si pretul.

Gasesti in RO la magazinele de unelte care se respecta dar daca vrei calitate sa stii ca te costa. Eu am platit 48 euro pe un burghiu in trepte dar nu am ce sa-i reprosez!! La banii astia puteam sa cumpar 3-4 burghie modeste. Burghiul l-am luat din Germania acum 3 ani.
Link spre comentariu

da, asa este. un burghiu in trepte care incepe cu 10mm si se termina cu 32mm costa in iasi , la magazin (nu bazar), 270 ron. este adevarat ca este de firma, dar calitatea costa! aici am dat pretul unui burghiu in 2 fete taietoare, care are un pret modest fata de altul de aceleasi diametre cu 3 sau 4 fete.totusi sfatuiesc pe cei ce cumpara burghie in trepte, pentru gaurile soclurilor, sa cumpere cele cu 2 fete, deoarece nu toti au posibilitatea de a avea un dispozitiv de prindere a masinii de gaurit si de aceea acestea in 2 fete se centreaza mult mai usor. atentie in schimb la viteza de rotatie a masinii de gaurit, ca este ffff usor sa depasesti diametrul propus!(a se marca cu banda izolatoare diametrul cerut)toate bune si spor la treaba!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări