Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG 32LF2500

vizicon

Postări Recomandate

https://imgur.com/a/dWrPft7

E dus display sau mai e posibil reparația lui.

Ecran LC320WUN(SA)(B4)  cu tcon LC320WUN=6870C-0266A  ,am  controlat pe tcon  sunt prezenta = VDD 17 V    /VCC 3,3 v  /VGL -5,5 v  /vch_dc 22,83 v  /vcom_compen  8,14 v si vcc 12v  .

La o verificare cu tcon cuplat si decuplat display  singura tensiune cu  cu variație e vch_dc  in gol 25,15 v iar cuplat  22,83 v ,iar temperatura circuitului DC-DC  o consider normala .

Un punct de vedere daca e posibil.  MULTUMESC.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vizicon

3

• iuliantv

2

• Costica Tv

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

cred ca e cu drivere laterale,cam pe acolo sa fie buba,sau comunicarea cu acestea,in partea de sus e ceva rastru,dar cam suspecte acele dungi

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Am demontat ecranul si are in lateral 4 drivere laterale model MN9N8859 ,cu toate ca pe imagine in partea de sus e imagine o zona ok mă face sa cred  ca primul driver  lateral e compromis ,am zis sa verific daca un  traseu întrerupt  nu face agest defect.

Am căutat informații MN9N8859 ,nu apare in colecția servicetv  ,e cineva care deține aceasta informație.   

MULTUMESC. 

Link spre comentariu

ar trebui verificate traseele drivere laterale spre t.con,nu as crede sa fie defect sau nu unul singur,daca era doar unul nu era afectata decat o parte din imagine,daca are 3 dreivere laterale,ar trebui sa fie cca 30% din imagine defecta,e vre-un traseu sau mai multe,ce are legatura cu mai toate,nu sant depanator de displayuri ,doar le mai bajbaii

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

E cu 4 drivere laterale pe aceeași latură  ,daca nu găsesc corespondenta de paturi  o sa fac măsurători  la rece poate le depistez eu ,sper să  am un rezultat favorabil  dacă nu  asta e.

MULTUMESC .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări