vizicon Postat Decembrie 5, 2021 Partajează Postat Decembrie 5, 2021 https://imgur.com/a/dWrPft7 E dus display sau mai e posibil reparația lui. Ecran LC320WUN(SA)(B4) cu tcon LC320WUN=6870C-0266A ,am controlat pe tcon sunt prezenta = VDD 17 V /VCC 3,3 v /VGL -5,5 v /vch_dc 22,83 v /vcom_compen 8,14 v si vcc 12v . La o verificare cu tcon cuplat si decuplat display singura tensiune cu cu variație e vch_dc in gol 25,15 v iar cuplat 22,83 v ,iar temperatura circuitului DC-DC o consider normala . Un punct de vedere daca e posibil. MULTUMESC. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Decembrie 5, 2021 Partajează Postat Decembrie 5, 2021 (editat) Dupa cum arata in poza e cam greu de spus daca se poate remedia sau nu..... Editat Decembrie 5, 2021 de Costica Tv Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 5, 2021 Partajează Postat Decembrie 5, 2021 (editat) cred ca e cu drivere laterale,cam pe acolo sa fie buba,sau comunicarea cu acestea,in partea de sus e ceva rastru,dar cam suspecte acele dungi Editat Decembrie 5, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
vizicon Postat Decembrie 6, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Am demontat ecranul si are in lateral 4 drivere laterale model MN9N8859 ,cu toate ca pe imagine in partea de sus e imagine o zona ok mă face sa cred ca primul driver lateral e compromis ,am zis sa verific daca un traseu întrerupt nu face agest defect. Am căutat informații MN9N8859 ,nu apare in colecția servicetv ,e cineva care deține aceasta informație. MULTUMESC. Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 (editat) ar trebui verificate traseele drivere laterale spre t.con,nu as crede sa fie defect sau nu unul singur,daca era doar unul nu era afectata decat o parte din imagine,daca are 3 dreivere laterale,ar trebui sa fie cca 30% din imagine defecta,e vre-un traseu sau mai multe,ce are legatura cu mai toate,nu sant depanator de displayuri ,doar le mai bajbaii Editat Decembrie 6, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
vizicon Postat Decembrie 6, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2021 E cu 4 drivere laterale pe aceeași latură ,daca nu găsesc corespondenta de paturi o sa fac măsurători la rece poate le depistez eu ,sper să am un rezultat favorabil dacă nu asta e. MULTUMESC . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum