sesebe Postat Decembrie 5, 2021 Partajează Postat Decembrie 5, 2021 TV Philips (cred pt ca nu l-am văzut) cu simptome de barete defecte. Caut pe cineva din zona Iașului care poate să-i schimbe baretele, contra cost desigur. Avind in vedere diagonala mare/foarte mare, trebuie ca persoana respectiva sa aibă ceva experienta si, in primul rind, dispozitiv cu ventuze pt manevrarea matricei LCD. Nu este tv-ul meu, am fost si eu întrebat. O oferta sau o recomandare unde sa se adreseze prietenul meu pt schimbat baretele. Mulțumesc! Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 6, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Nu are nimeni nici o sugestie? Inafara de a ma apuca eu singur de el......... Link spre comentariu
bogdan546 Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 service in oras . Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 7, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2021 M-ai ajutat mai mult de-o gramada. In conditiile astea zi-mi service-ul care face asa ceva si garanteaza ca nu sparge matricea. Sint constient ca foarte putini garanteaza pt matrice si nu am cerut asa ceva ci am cerut recomandare la cineva/un service care sa aiba experienta si dispozitivele necesare schimbarii astfel incit riscul de a sparge matricea sa fie cit mai mic. Link spre comentariu
Alex Pal Postat Decembrie 7, 2021 Partajează Postat Decembrie 7, 2021 Si eu am unul de 50 e pe perete nici eu nu ma incumet sa il desfac ...am vb cu cineva din Cluj care se ocupa cu asa ceva a zis ca ajunge reparatia undeva la 500 de lei eu stand la 100 de km de Cluj asa ca il mai las pe perete ascult doar sonorul din cand in cand Link spre comentariu
bogdan546 Postat Decembrie 7, 2021 Partajează Postat Decembrie 7, 2021 Am vazut de exemplu acest service . Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 7, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2021 Ok, am sa-i spun prietenului. Merci! Link spre comentariu
q_acdc Postat Decembrie 8, 2021 Partajează Postat Decembrie 8, 2021 La 05.12.2021 la 13:27, sesebe a spus: TV Philips (cred pt ca nu l-am văzut) cu simptome de barete defecte. Caut pe cineva din zona Iașului care poate să-i schimbe baretele, contra cost desigur. Avind in vedere diagonala mare/foarte mare, trebuie ca persoana respectiva sa aibă ceva experienta si, in primul rind, dispozitiv cu ventuze pt manevrarea matricei LCD. Nu este tv-ul meu, am fost si eu întrebat. O oferta sau o recomandare unde sa se adreseze prietenul meu pt schimbat baretele. Mulțumesc! Am desfacut, nu am folosit ventuze ci am folosit locul in care doarme, fara perne. (pt un prieten, un tv Nei cu diagonala mare) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum