Rares1976 Postat Decembrie 4, 2021 Partajează Postat Decembrie 4, 2021 Buna ziua.Am varsat accidental apa pe telecomanda. Nu a mai functionat.Am cumparat alta acelasi model și ar trebuii imperecheata cu tv-ul.Am gasit tot pe net Variante să apas tastete galbene Verde simultan dar degeaba.Daca ma puteti ajuta vă rog frumos. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 4, 2021 Partajează Postat Decembrie 4, 2021 Şi chiar nu aţi putut recupera prin spălare cu alcool concentrat vechea telecomandă ? Am întâlnit câteva cazuri de defecte ,,nereparabile,, dar nu din cauza apei.... Trebuie insistat sub circuitul integrat, dacă e varianta THT, fiindcă sub capsulă rămâne de obicei puţină umezeală, care ulterior generează oxidarea cablajelor ce trec pe acolo, uneori necesitând demontarea capsulei şi curăţarea traseelor, apoi lăcuire cu sacâz dizolvat în alcool. Dacă faceţi o poză clară de aproape cu placa telecomenzii, poate observ ceva ce se poate remedia, trasee întrerupte de oxid de exemplu. Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 4, 2021 Partajează Postat Decembrie 4, 2021 cele ce trebuiesc imperecheate sanr radio,celelalte sant infrarosu, era greu sa spuneti exact modelul tv si telecomanda cumparata? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum