AndreiIr Postat Decembrie 3, 2021 Partajează Postat Decembrie 3, 2021 (editat) Am tv lcd toshiba , si are lini albe , pe fon negru , probabil , sunt si negre pe fond alb , orizontale , pe partea de sus a lcd , aprox 70% din suprafata . Am incercat sa ii blochez semnale pentru sincronizare la iesire din tcon cu hartie , dar tot asa face . Am atasat cateva poze sa vedeti cam cum arata defectul , poate cineva s-a mai confruntat cu problema asta , si poate mai sunt ceva idei despre ce rezolvare as putea sa folosesc . https://postimg.cc/gallery/p9qVMvk Masurat pe tcon 30v vone , 8.3v vddmhl ,3.3v vcc1_33 ,17.33v va, 1.76v vcc188 ,11.6v vin12 model tcon sd120pbmb4c6lv0.1. Editat Decembrie 3, 2021 de AndreiIr Link spre comentariu
AndreiIr Postat Decembrie 10, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2021 Pe moment m-a mancat undeva si am facut o incalzire a placii tcon cu aer cald , si a puscat sursa de alimentare de pe ea , 9970 parca , am dat comanda de alta astept , de mentionat , daca pineam degetul in partea de jos a sursei ,tcon , imaginile se estompau , cred ca problema ar fi de la tcon . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum