Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv lcd toshiba 46tl868 lini orizontale

AndreiIr

Postări Recomandate

Am tv lcd toshiba , si are lini albe , pe fon negru , probabil , sunt si negre pe fond alb , orizontale , pe partea de sus a lcd , aprox 70% din suprafata .

Am incercat sa ii blochez semnale  pentru sincronizare la iesire din tcon cu hartie , dar tot asa face .

Am atasat cateva poze sa vedeti cam cum arata defectul , poate cineva s-a mai confruntat cu problema asta , si poate mai sunt ceva idei despre ce rezolvare as putea sa folosesc .

https://postimg.cc/gallery/p9qVMvk

Masurat pe tcon 30v vone , 8.3v vddmhl ,3.3v vcc1_33 ,17.33v va, 1.76v vcc188 ,11.6v vin12

model tcon sd120pbmb4c6lv0.1.

Editat de AndreiIr
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AndreiIr

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Pe moment m-a mancat undeva si am facut o incalzire a placii tcon cu aer cald , si a puscat sursa de alimentare de pe ea , 9970 parca , am dat comanda de alta astept , de mentionat , daca pineam degetul in partea de jos a sursei ,tcon , imaginile se estompau , cred ca problema ar fi de la tcon .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări