Teodor Postat Decembrie 2, 2021 Partajează Postat Decembrie 2, 2021 Bună ziua! Dacă poate sa ma ajute si pe Mike cineva cu o problema: am inlocuit un display la un Samsung ue32m5602. Funcționează normal dar are imaginea răsturnată, cum pot sa îi întorc imaginea? Rog sa ma ajute cineva care se pricepe. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 2, 2021 Partajează Postat Decembrie 2, 2021 Deci să te ajute şi pe tine şi pe Mike ? Forumul are sus în dreapta o ,,bară de căutare,, în care dacă scrii ,,imagine răsturnată,, primeşti linkuri la subiecte similare, cu rezolvările aferente. https://www.elforum.info/search/?q=imagine răsturnată&quick=1&type=forums_topic&nodes=9 Link spre comentariu
stefank Postat Decembrie 2, 2021 Partajează Postat Decembrie 2, 2021 incercati in meniul service daca are flipp Link spre comentariu
Costica Tv Postat Decembrie 2, 2021 Partajează Postat Decembrie 2, 2021 (editat) Acum 5 ore, Teodor a spus: Bună ziua! Dacă poate sa ma ajute si pe Mike cineva cu o problema: am inlocuit un display la un Samsung ue32m5602. Funcționează normal dar are imaginea răsturnată, cum pot sa îi întorc imaginea? Rog sa ma ajute cineva care se pricepe. Nu cumva placa de baza ai inlocuit-o si a fost pentru alt display ?, intreb ca display-urile mai greu se potrivesc, de multe ori trebuiesc facute modificari hardware serioase pentru adaptare...... Editat Decembrie 2, 2021 de Costica Tv Link spre comentariu
Teodor Postat Decembrie 5, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2021 La 02.12.2021 la 10:05, validae a spus: Deci să te ajute şi pe tine şi pe Mike ? Forumul are sus în dreapta o ,,bară de căutare,, în care dacă scrii ,,imagine răsturnată,, primeşti linkuri la subiecte similare, cu rezolvările aferente. https:// www.elforum.info www.elforum.info/search/?q=imagine răsturnată&quick=1&type=forums_topic&nodes=9 La 02.12.2021 la 15:51, Costica Tv a spus: Nu cumva placa de baza ai inlocuit-o si a fost pentru alt display ?, intreb ca display-urile mai greu se potrivesc, de multe ori trebuiesc facute modificari hardware serioase pentru adaptare...... Am inlocuit display dar este alta serie Link spre comentariu
Teodor Postat Decembrie 5, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2021 La 02.12.2021 la 11:39, stefank a spus: incercati in meniul service daca are flipp Am reușit asa cum mi-ți spus din meniu. Mulțumesc! Cu respect. Dacă nu are flipp nu se poate intoarce imaginea??? Mai am un Samsung si nu am găsit flipp în meniu. Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 5, 2021 Partajează Postat Decembrie 5, 2021 Acum 54 minute, Teodor a spus: Am reușit asa cum mi-ți spus din meniu. Mulțumesc! Cu respect. Dacă nu are flipp nu se poate intoarce imaginea??? Mai am un Samsung si nu am găsit flipp în meniu. se poate la unele ,prin schmbarea modelului Link spre comentariu
Teodor Postat Decembrie 5, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2021 Am înțeles mulțumesc mult pt. ajutor!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum