Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Samsung 32M5602

Teodor

Postări Recomandate

Bună ziua! Dacă poate sa ma ajute si pe Mike cineva cu o problema: am inlocuit un display la un Samsung ue32m5602. Funcționează normal dar are imaginea răsturnată, cum pot sa îi întorc imaginea? Rog sa ma ajute cineva care se pricepe. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Teodor

4

• stefank

1

• validae

1

• Costica Tv

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum 5 ore, Teodor a spus:

Bună ziua! Dacă poate sa ma ajute si pe Mike cineva cu o problema: am inlocuit un display la un Samsung ue32m5602. Funcționează normal dar are imaginea răsturnată, cum pot sa îi întorc imaginea? Rog sa ma ajute cineva care se pricepe. 

Nu cumva placa de baza ai inlocuit-o si a fost pentru alt display ?, intreb ca display-urile mai greu se potrivesc, de multe ori trebuiesc facute modificari hardware serioase pentru adaptare......

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
La 02.12.2021 la 10:05, validae a spus:

Deci să te ajute şi pe tine şi pe Mike ? Forumul are sus în dreapta o ,,bară de căutare,, în care dacă scrii ,,imagine răsturnată,, primeşti linkuri la subiecte similare, cu rezolvările aferente.

https:// www.elforum.info www.elforum.info/search/?q=imagine răsturnată&quick=1&type=forums_topic&nodes=9

La 02.12.2021 la 15:51, Costica Tv a spus:

Nu cumva placa de baza ai inlocuit-o si a fost pentru alt display ?, intreb ca display-urile mai greu se potrivesc, de multe ori trebuiesc facute modificari hardware serioase pentru adaptare......

Am inlocuit display dar este alta serie 

Link spre comentariu
La 02.12.2021 la 11:39, stefank a spus:

incercati in meniul service daca are flipp

Am reușit asa cum mi-ți spus din meniu. Mulțumesc! Cu respect. 

Dacă nu are flipp nu se poate intoarce imaginea??? Mai am un Samsung si nu am găsit flipp în meniu. 

Link spre comentariu
Acum 54 minute, Teodor a spus:

Am reușit asa cum mi-ți spus din meniu. Mulțumesc! Cu respect. 

Dacă nu are flipp nu se poate intoarce imaginea??? Mai am un Samsung si nu am găsit flipp în meniu. 

se poate la unele ,prin schmbarea modelului

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări