lucyemy91 Postat Noiembrie 30, 2021 Partajează Postat Noiembrie 30, 2021 va salut am o problema cu o statie no name care pe care am cumparat-o recent la un pret foarte mic. functioneaza nu intra in protectie,insa are brumm pe iesire,nu scote curent continuu doar brumm si daca ii dau sunet se aude pe ambele canale care se comporta identic insa se aude gen distorsionat. am desfacut-o si la prima verificare am gasit un condensator din filtrajul pe bratul de putere umflat.alimentarea pe bratele de putere este de 2x60 si dupa redresare 2x85, insa dupa redresare am doar pe un brat 85 si pe celalalt 60v. am schimbat condensatorul si puntea de diode preventiv insa la fel se comporta. ceva idei?care ar putea fi cauza?mentionez ca mai am unul identic deci as putea verifica ceva valori la rezistente sau altceva ce mai este pe placa. multumesc anticipat orice sfat e binevenit momentan am dat comanda sa schimb toti condensatorii si o punte de diode mai puternica,cea care am pus-o preventiv este doar de proba. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 30, 2021 Partajează Postat Noiembrie 30, 2021 Dacă pui intrarea la masă, se mai aude brumul ? Ce e aia ,,staţie pa,, ? Parcă era ,,no name,,... Schimbatul de piese fără măsurători e păgubos. Depanarea şi reglajul amplificatoarelor nu e ceva simplu, trebuie să înţelegi ce faci altfel faci mai mult rău. Cauzele pot fi multiple, iar rezolvarea necesită ceva documentaţie.Cum nu ştim nimic despre acel amplificator, nu cred că poţi fi ajutat să-l repari şi ar trebui să îl duci la cineva care se pricepe.. Link spre comentariu
sla Postat Noiembrie 30, 2021 Partajează Postat Noiembrie 30, 2021 Statia asta nu are chiar niciun marcaj pe ea, nici pe panoul frontal, nici pe spate?!... Spui ca ai mai avut o astfel de statie, inseamna ca-i un produs industrial. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Noiembrie 30, 2021 Partajează Postat Noiembrie 30, 2021 Acum 2 ore, lucyemy91 a spus: identic insa se aude gen distorsionat. ce-i ala ''gen distorsionat''??? Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 30, 2021 Partajează Postat Noiembrie 30, 2021 Daca o alimentare ar scadea de la 85 la 60V, atunci ceva ar trebui sa se incalzeasca in draci, daca acea scadere ar fi datorata unui consumator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum