Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema statie pa

lucyemy91

Postări Recomandate

va salut

am o problema cu o statie no name care pe care am cumparat-o recent la un pret foarte mic.

functioneaza nu intra in protectie,insa are brumm pe iesire,nu scote curent continuu doar brumm si daca ii dau sunet se aude pe ambele canale care se comporta identic insa

se aude gen distorsionat.

am desfacut-o si la prima verificare am gasit un condensator din filtrajul pe bratul de putere umflat.alimentarea pe bratele de putere este de 2x60 si dupa redresare

2x85, insa dupa redresare am doar pe un brat  85 si pe celalalt 60v.

am schimbat condensatorul si puntea de diode preventiv insa la fel se comporta.

ceva idei?care ar putea fi cauza?mentionez ca mai am unul identic deci as putea verifica ceva valori la rezistente sau altceva ce mai este pe placa.

multumesc anticipat orice sfat e binevenit

momentan am dat comanda sa schimb toti condensatorii si o punte de diode mai puternica,cea care am pus-o preventiv este doar de proba.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sla

1

• Marele Savant

1

• validae

1

• lucyemy91

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Dacă pui intrarea la masă, se mai aude brumul ? Ce e aia ,,staţie pa,, ? Parcă era ,,no name,,...

Schimbatul de piese fără măsurători e păgubos. Depanarea şi reglajul amplificatoarelor nu e ceva simplu, trebuie să înţelegi ce faci altfel faci mai mult rău. Cauzele pot fi multiple, iar rezolvarea necesită ceva documentaţie.Cum nu ştim nimic despre acel amplificator, nu cred că poţi fi ajutat să-l repari şi ar trebui să îl duci la cineva care se pricepe..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări