Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Postal3

petreelectronic

Postări Recomandate

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

11

• cornel1962

7

• petreelectronic

4

• megabit

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 3 minute, cornel1962 a spus:

Ce varianta de soft folosiți ?

habar n-am....am avut o arhiva nici nu stiu de unde....cel care le vindea pe aici nu mi-a dat nimic

softul l-a instalat fiul meu

Link spre comentariu
Chiar acum, cornel1962 a spus:

Folosesc mai rar postal3, dar ar trebui să citească. Am pățit și eu asta , dar era din cauza clestelui , l-am curățat bine cu alcool izopropilic !

am incercat cu o memorie 25Q16 si functioneaza

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Si acolo in casuta unde arata la colegu 2M (25P16) trebuie sa fie cum este la mine 128K (25P10) ca altfel nu merg multe memorii corect, acolo se seteaza astfel , se debifeaza Auto size si se seteaza pe acea memorie spusa de mine mai sus, apoi se bifeaza Aoto size inapoi si gata programatorul functioneaza corect pe spi

Link spre comentariu

Cu setarile din aceasta imagine postata mai sus NU se poate programa in niciun caz o memorie SPI cu Postal 3.

In primul rand din cauza ca este setat pe I2C EEprom si nu pe SPI Flash, in al doilea rand din cauza ca este bifat All Clear, adica sterge tot.

Poate in cel mai bun caz sa stearga o memorie I2C EEprom

Pun mai jos o imagine cu setarile corecte pentru programarea memoriilor SPI FLASH cu Postal 3 :

flash - Copy.png

Editat de megastar
Link spre comentariu
Acum 3 ore, megastar a spus:

Cu setarile din aceasta imagine postata mai sus NU se poate programa in niciun caz o memorie SPI cu Postal 3.

In primul rand din cauza ca este setat pe I2C EEprom si nu pe SPI Flash, in al doilea rand din cauza ca este bifat All Clear, adica sterge tot.

Poate in cel mai bun caz sa stearga o memorie I2C EEprom

Pun mai jos o imagine cu setarile corecte pentru programarea memoriilor SPI FLASH cu Postal 3 :

flash - Copy.png

Odata ce este pe AutoSize citeste spi eeprom si spi automat 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări