claudiu1990 Postat Noiembrie 30, 2021 Partajează Postat Noiembrie 30, 2021 (editat) Buna ziua, am o problema cu un LG LED TV 32LV3400, care manifesta un defect, de restartare in mod continuu, in bucla. Persoana care mi l-a adus sustine ca a inceput sa faca asa dupa ce i-a facut update de firmware/soft, mai mult ca sigur i-a instalat o versiune de soft incompatibila cu TV-ul. Eu am facut masuratorile specifice si tensiunile sunt ok. Rugamintea mea la dumneavostra este daca ma puteti ajuta cu un dump in format .BIN, pentru acest TV, va multumesc anticipat pentru ajutor. Specificatii tehnice Mainboard/sasiu L*01U (A,B,C,D,J,L,T), EAX64290501 Panel T315HW07 V.8 Editat Noiembrie 30, 2021 de claudiu1990 Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 30, 2021 Partajează Postat Noiembrie 30, 2021 nu avea cum sa instaleze ceva incompatibil,decat daca scria,eprom,spi,nand,de pe usb nu permitea un soft incompatibil, pentru inceput eu zic sa incepeti cu rescrierea eprom,dar tare am impresia ca e vorba de procesor,si as zice sa dati jos,radiatorul si sai dati cateva secunde cu aer cald si vedeti daca reactioneaza Link spre comentariu
claudiu1990 Postat Noiembrie 30, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2021 1 oră în urmă, iuliantv a spus: nu avea cum sa instaleze ceva incompatibil,decat daca scria,eprom,spi,nand,de pe usb nu permitea un soft incompatibil, pentru inceput eu zic sa incepeti cu rescrierea eprom,dar tare am impresia ca e vorba de procesor,si as zice sa dati jos,radiatorul si sai dati cateva secunde cu aer cald si vedeti daca reactioneaza Buna ziua, va multumesc mult pentru sfaturi, maine am sa ma ocup de problema si revin cu rezultatul, o zi buna! Link spre comentariu
claudiu1990 Postat Decembrie 3, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2021 La 30.11.2021 la 11:03, iuliantv a spus: nu avea cum sa instaleze ceva incompatibil,decat daca scria,eprom,spi,nand,de pe usb nu permitea un soft incompatibil, pentru inceput eu zic sa incepeti cu rescrierea eprom,dar tare am impresia ca e vorba de procesor,si as zice sa dati jos,radiatorul si sai dati cateva secunde cu aer cald si vedeti daca reactioneaza Buna ziua, am identificat problema ati avut dreptate a fost de la procesor, dupa ce l-am incalzit a functionat normal cateva minute apoi iar a inceput sa faca, va trebui sa inlocuiesc placa cu totul. Va multumesc mult inca o data Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum