Nelu Velciu Postat Noiembrie 29, 2021 Partajează Postat Noiembrie 29, 2021 Cumpăr 2 bucati, cu plasticele intacte. Poate sa fie chiar arse. Multumesc Link spre comentariu
Nelu Velciu Postat Noiembrie 30, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2021 Cumpar Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Noiembrie 30, 2021 Partajează Postat Noiembrie 30, 2021 Vi le pot dona eu. Nu stiu daca sunt bune bobinele dar fețele nu sunt sparte . Va trimit o poza și îmi scrieți dacă le vreți Link spre comentariu
Nelu Velciu Postat Decembrie 1, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2021 Acum 13 ore, barbulescuorlando a spus: Vi le pot dona eu. Nu stiu daca sunt bune bobinele dar fețele nu sunt sparte . Va trimit o poza și îmi scrieți dacă le vreți Multumesc. Sigur, pot sa ma folosesc de ele, sa le fac sa cânte.. Am niște boxe pop, si imi trebuiau aceste difuzoare. Acum sa_mi spuneți cum procedam, eu sunt din bucuresti Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 1, 2021 Partajează Postat Decembrie 1, 2021 Daţi-vă adresele prin MP sau mail, nu le postaţi în public. Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Decembrie 1, 2021 Partajează Postat Decembrie 1, 2021 Bineinteles. Continuam discuția pe PM Link spre comentariu
Nelu Velciu Postat Decembrie 11, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2021 Se poate inchide. Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate