validae Postat Decembrie 1, 2021 Partajează Postat Decembrie 1, 2021 Fiind o sculă în care nu s-au investit mii de Euro (e primită moka), probabil iniţiatorul nu-şi permite să cheltuiască sume pe care le dau doar cei cu bani ,,fără număr,,....şi în mod sigur nu va face otită dacă performanţele audio mai scad ceva.Mă refer la distorsiuni... Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 1, 2021 Partajează Postat Decembrie 1, 2021 Diferente majore nu-s intre 2SC3281 si MJL3281. Singura notabila este Cob-ul, care la 2SC este de 270pF, iar la MJL de 600pF in conditiile de test indicate in foaia de catalog. O conta, n-o conta... Altfel, MJL este niscai mai linear la beta. O conta, n-o conta... Info de aici 2SC si MJL. Link spre comentariu
franzm Postat Decembrie 1, 2021 Partajează Postat Decembrie 1, 2021 Cui îi put tranzistoarele amerikstaneze, n-are decât sa foloseasca orijenale japoneze Made in Ceaina: Toshiba TTA1943 si TTC5200. Se gasesc fara probleme la Farnell, Digikey, etc. Si au "capacitanţă" mai mica decât alea americanesti (240/145 pF). Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 1, 2021 Partajează Postat Decembrie 1, 2021 Acum 3 ore, Mircea a spus: Diferente majore nu-s intre 2SC3281 si MJL3281. Singura notabila este Cob-ul, care la 2SC este de 270pF, iar la MJL de 600pF in conditiile de test indicate in foaia de catalog. O conta, n-o conta... Altfel, MJL este niscai mai linear la beta. O conta, n-o conta... Info de aici 2SC si MJL. Bre, nu conteaza ca nu exista diferente majore, tot ce conteaza este ca pe MJL3281 nu scrie Toshiba! Poti face un test, iei un fazan din asta audiofil si prima data ii repari un amplificator cu tranzistori OnSemi si apoi fara sa ii faci nici o modificare il aduci a doua zi si ii zici ca i-ai pus tranzistori Toshiba si ai sa vezi ca el simte diferenta!!! Pe vechiul forum cineva a zis: Celibidache si pe radio Gloria din bucatarie aude daca ala a luat Si bemol sau nu! Audiofilii n-au ureche nici un sfert pe langa un absolvent de conservator, deci e clar ca real, la ureche ei nu simt nimic, dar pentru ca sunt plini de bani si trebuie sa vada boboru' ca ei se sparg in figuri isi permit arogante din astea cu trnazistori de 30 de euro perechea. Eu pun 500 de euro la bataie ca pariu daca cineva reuseste sa deceleze diferenta intre MJL3281 si 2SC3281 la un blind test! Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 1, 2021 Partajează Postat Decembrie 1, 2021 Acum 9 ore, zsjkuki a spus: Acolo se cam lauda cu ceva ce nu are.Vor fi in stoc in 22.02.2022. Nu zau: 475 bucati in stoc azi 1 dec 2021. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Decembrie 1, 2021 Partajează Postat Decembrie 1, 2021 (editat) Da , domnu' Sesebe , insa de ce nu spui matale povestea intreaga ? De acolo nu poti sa cumperi cu bucata , daca iti trebuie cantitati mici . De acolo trebuie sa cumperi minim 25 bucati , multiplu de 25...si , Mai presus de toate , in nici un caz la pretul de 2,30 USD despre care ai batut toba cu atit tam-tam bunaoara ieri ...Inca o data zic ...postezi link-uri absolut irelevante , din orice punct de vedere ai privi lucrurile . Daca esti tare , cu adevarat ...si este permis de catre stapinire , arata-ne concret , pe cineva care are pe stoc ACUM Mjl-uri bune si care sa vinda cu bucata , nu en-gros ...evident , exclus Alliexpress si stocurile din Sua ...aici , undeva prin Rsr , sau prin proxima vecinatate ...Daca gasesti , comentam pretul unitar after dupa-aceea ... Editat Decembrie 1, 2021 de misuraelectronic Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 1, 2021 Partajează Postat Decembrie 1, 2021 La ce trebuie magazine din RSR cind initiatorul topicului nu-i din Romania? Si binenteles ca orice as spune si orice link as posta sigur se vor gasi citiva postaci care sa gaseasca argumente contra. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Decembrie 1, 2021 Partajează Postat Decembrie 1, 2021 Dupa cum bine se stie ...ceea ce este vizibil cu ochiul liber , nu este nevoie sa il pui la microscop . Eram ferm convins ca nu ai ce posta drept raspuns la intrebarea mea anterioara, asa incit nu faci decit sa te inconjori cu o gargara ieftina . Din pacate pt tine , In domeniul acesta , prietene ...eu sint tatic ...n-ai cu ce sa ma combati . Tu esti postacul in aceasta ecuatie , pt ca te bagi cam peste tot , insa unele palarii sint prea Mari pt capul matale ... Raspunsul corect este ...dap , exista site-uri puternice care Inca au stocuri fizice reale de Mjl-uri originale si care vind la bucata , insa pretul real este departe de aberatia de 2,3 USD / bucata . Pretul zero la ei pt o bucata este de 6,65 euro cu tva inclus / bucata . La asta se adauga niste cheltuieli de transport modice ...ceva de genul cam 2 Ron peste un Fan courier obisnuit . Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 1, 2021 Partajează Postat Decembrie 1, 2021 1 hour ago, misuraelectronic said: undeva prin Rsr , sau prin proxima vecinatate Stiu ca sunt 100% offtopic si-mi prezint scuze pentru asta si se poate sterge daca este nevoie dar am eu MJL3281, 100% originali si de la mama lor I-am luat dinainte de criza pentru mine, sunt foarte buni pentru surse de laborator ( pentru asta i-am luat ), dar ma pot lipsi de cateva bucati in caz ca cineva are neaparata nevoie. 1 hour ago, merck said: Eu pun 500 de euro la bataie ca pariu daca cineva reuseste sa deceleze diferenta intre MJL3281 si 2SC3281 la un blind test! Pai e evident imposibil sa simta cineva vreo diferenta notabila, urechiometric vorbind. Deci aia 500 de euro ai tai sunt 100% in siguranta Link spre comentariu
Shambala Postat Decembrie 1, 2021 Partajează Postat Decembrie 1, 2021 Marian, foarte dragut din partea ta ca ai postat oferta, dar omul este din Austria si oricum deja a gasit o solutie locala. Buna sau nu, poate o sa ne spuna dupa un timp. Totusi, cum discutiile pe acest topic au deviat mut, el se inchide, cel putin un timp. Daca autorul va dori sa mai adauge ceva, il rog sa imi scrie si il redeschid. Link spre comentariu
Postări Recomandate