KISS Postat Noiembrie 30, 2021 Partajează Postat Noiembrie 30, 2021 Acum 2 ore, Rares Daniel a spus: 2sc3281, 2 euro si ceva am sa incerc sa vedem ce iasa si cum suna , am gasit profesionistul care se ocupa de ea .. in 2 săptămâni, va doresc sănătate si numai bine, am sa revin cu video cand e gata La 2 Euro si ceva e ISC sau chinezarie. O pereche de originali era in jur de 20-30 Euro, acum probabil mai mult. Iar daca n-ai originali si pui altceva pe canalul defect ar trebui sa pui si pe cel ok, altfel, e ca la masina...pe fata doua roti de doua feluri. Ma gandesc ca ''profesionistul'' ala stie ce face, mai ales pentru 200 Euro. Daca iti rezista, cand e reparat, o ora pe rezistente de sarcina, vollgas, si la scurtcircuit pe iesire, cum facea video_uri Leco, sa ne spui si noua. Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 30, 2021 Partajează Postat Noiembrie 30, 2021 Important e sa faca galagie.......... Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 30, 2021 Partajează Postat Noiembrie 30, 2021 Un MJL3281A costa, cand era disponibil, 5-6$ la Mouser si Digikey cumparat la bucata. De unde costa o pereche 20-30€? Unii chiar cred ca nu avem toti acces la internet. Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 30, 2021 Partajează Postat Noiembrie 30, 2021 (editat) Pai nu pui la socoteala si "capacul" lui? Cu cat obtine mai mult cu atat este mai multumit. Ai vazut tu pe cineva care daca vinde o marfa de 5$ cu 500$ sa fie suparat??? Nu-i fraier cine cere, fraier e cine da! Editat Noiembrie 30, 2021 de merck Link spre comentariu
KISS Postat Noiembrie 30, 2021 Partajează Postat Noiembrie 30, 2021 Acum 57 minute, Mircea a spus: Un MJL3281A costa, cand era disponibil, 5-6$ la Mouser si Digikey cumparat la bucata. De unde costa o pereche 20-30€? Unii chiar cred ca nu avem toti acces la internet. Buna dimineata! Noi vorbeam de originali...:) Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 30, 2021 Partajează Postat Noiembrie 30, 2021 (editat) Si originalii de cine sint facuti? Nu de Onsemi? Pretul Onsemi nu a fost niciodata asa mare. De la 2.3$ pina la 20-30$ perechea este cale lunga. Chiar ne iei de fraieri? Problema este ca acum se gasesc cam greu si clar preturile sint mai mari, si nu prea gasesti pe stoc la magazine serioase. Editat Noiembrie 30, 2021 de sesebe Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 30, 2021 Partajează Postat Noiembrie 30, 2021 @KISS S-a sugerat MJL la un moment dat, acuma cat or costa 2SA/SC NOS... depinde de samsar. Tu stii mai bine decat mine. 22 minutes ago, sesebe said: Si originalii de cine sint facuti? Nu de Onsemi? Pretul Onsemi nu a fost niciodata asa mare. De la 2.3$ pina la 20-30$ perechea este cale lunga. E si mai lunga daca aia 20-30 sunt euro, nu USD. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 30, 2021 Partajează Postat Noiembrie 30, 2021 Domnu' Sesebe , link-ul dvs nu are nici o relevanta concreta , cita vreme acelea sint preturi la poarta Fabricii , iar fabrica Se afla in Sua . Poate ati uitat , dar ne desparte un ocean , iar adusul acestor tranZistoare la botul calului , in Rsr Mai exact ,Costa niscaiva parale . Chiar si in conditii normale , adica cele de dinaintea crizei actuale a semiconductorilor ...absolut nimeni dintre oamenii de rind nu poate cumpara concret 2...3...16 ...sau 86 de tranZistoare cu exact pretul din link .Acelea sint preturi pt Marii re-selleri , care cumpara Mii de Bucati o data ... Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 30, 2021 Partajează Postat Noiembrie 30, 2021 Dnu Misura, la mine nu a mers niciodata sa cumpar direct de la ONSemi, nu-i place adresa. Dar altii au luat si cate 10 bucati cu 15$ de acolo. Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 30, 2021 Partajează Postat Noiembrie 30, 2021 (editat) Ba tocmai ca are. Arata clar ca nu poate fi 20$. Uite si de la un magazin care sigur nu baga la vinzare decit originali: Si in plus nu sintem pe Aliexpres sa bagam si costul transportului in pretul produsului ca sa dea cum vrem noi. Una este pretul produsului si alta o reprezinta transportul. PS: acum citiva ani am luat tranzistori comandind direct de pe site de la Onsemi cu pretul afisat acolo. Iti puteai alege un distribuitor si aveai afisat pretul distribuitorului doar putin mai mare decit cel din tabel. Editat Noiembrie 30, 2021 de sesebe Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 30, 2021 Partajează Postat Noiembrie 30, 2021 Asta cu...putin Mai mare este o gogoasa cit capul meu de mare . Nu exista asa ceva ...orice reseller isi Pune un comision la banii proprii investiti...nimeni nu face acte de caritate . Pentru cine a cumparat direct de acolo ...puneti mina si adunati absolut toate cheltuielile extra de pe traseu ...apoi impartiti Suma obtinuta la numarul de tranZistoare ...si o sa vedeti si singuri ca suma TOTALA / unitatea de tranzistor nu poate fi nici in visele cele Mai erotice ale dlui Sesebe 2,3 USD / bucata ...faza cu 2,3usd/ bucata de Mjl este doar praf in ochi ...nimik altceva ... Link spre comentariu
KISS Postat Noiembrie 30, 2021 Partajează Postat Noiembrie 30, 2021 Acum 1 oră, sesebe a spus: Si originalii de cine sint facuti? Nu de Onsemi? Pretul Onsemi nu a fost niciodata asa mare. De la 2.3$ pina la 20-30$ perechea este cale lunga. Chiar ne iei de fraieri? Problema este ca acum se gasesc cam greu si clar preturile sint mai mari, si nu prea gasesti pe stoc la magazine serioase. Daca scriam in germana sau alta limba straina aveati o scuza. Nici macar nu stii ce tranzistori sunt pusi in HK6900. Citeste cu atentie fiecare postare si, poate, o sa intelegi ce vorbim noi pe aici. Ce treaba are Onsemi cu HK6900 doar voi stiti. Vorba lui Tutea...''aflarea in treaba la romani''... Link spre comentariu
zsjkuki Postat Noiembrie 30, 2021 Partajează Postat Noiembrie 30, 2021 1 oră în urmă, sesebe a spus: Ba tocmai ca are. Arata clar ca nu poate fi 20$. Uite si de la un magazin care sigur nu baga la vinzare decit originali: Si in plus nu sintem pe Aliexpres sa bagam si costul transportului in pretul produsului ca sa dea cum vrem noi. Una este pretul produsului si alta o reprezinta transportul. PS: acum citiva ani am luat tranzistori comandind direct de pe site de la Onsemi cu pretul afisat acolo. Iti puteai alege un distribuitor si aveai afisat pretul distribuitorului doar putin mai mare decit cel din tabel. Acolo se cam lauda cu ceva ce nu are.Vor fi in stoc in 22.02.2022. Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 30, 2021 Partajează Postat Noiembrie 30, 2021 (editat) Explicati-mi si mie de ce ar putea sa tușeasca acest harman karton daca se pun MJL-uri de 20 de lei bucata in el? Editat Noiembrie 30, 2021 de maxente Link spre comentariu
KISS Postat Noiembrie 30, 2021 Partajează Postat Noiembrie 30, 2021 1 oră în urmă, maxente a spus: Explicati-mi si mie de ce ar putea sa tușeasca acest harman karton daca se pun MJL-uri de 20 de lei bucata in el? Daca tu duci cazanul in service si-ti pun carpacii aia altceva decat piesa originala, o sa fii multumit? Dupa mintea unora merge si cu IRF_uri, eventual scriu si ACCUFEIZ pe autocolant .... Link spre comentariu
Postări Recomandate