Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

samsung ue43nu7190s

Postări Recomandate

• Răspunsuri 47
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu reusesc sa pun pozele cu pini de citire emmc.

Am reusit pana la urma sa identific pinii decat dand  jos emmc-ul

Trebuie sa precizez ca numele meu de utilizator a fost emy_dx inainte,nu am reusit sa recuperez contul,neintelegandu-ma cu administratorul forumului

Scuze de off topic.

Link spre comentariu
Acum 6 ore, Iony a spus:

Nu reusesc sa pun pozele cu pini de citire emmc.

Am reusit pana la urma sa identific pinii decat dand  jos emmc-ul

Trebuie sa precizez ca numele meu de utilizator a fost emy_dx inainte,nu am reusit sa recuperez contul,neintelegandu-ma cu administratorul forumului

Scuze de off topic.

Incarci pozele pe site-ul din linkul de jos si apoi postezi linkurile aici, sau mai simplu dai ,,copy,, pe fiecare poza in parte si spoi ,,paste,, direct aici in postarea in care scrii

https://postimages.org/

Link spre comentariu
Acum 4 ore, Iony a spus:

https://postimg.cc/gallery/cd893yM

Pun aici conexiunile de citire emmc in speranta ca,cuiva ii v-a fi de folos.Eu am cautat tot internetul si nu am gasit nicaieri.

Am reusit sa citesc emmc dar din pacate e si display-ul defect.

Tv-ul a fost trasnit.

Pentru munca depusa meriti tot respectul, cu toate ca poza editata cu acele conexiuni trebuia sa fie facuta cu emmc-ul lipsa de pe placa dupa cum ai spus mai sus ca l-ai dat jos, ca sa de-a un plus de garantie pentru userii forumului sa nu munceasca degeaba dupa urma ta...asta se poate adeveri in timp daca e asa sau nu...., totusi partea cu display-ul defect e prea gogoasa, eu nu am intalnit niciodata sursa sau placa de baza trasnita sa buleasca si display-ul, poate ca eu spun niste prostii aici, dar le spun in lipsa detaliilor pe care tu nu le-ai dat.....asa sunt unii userii foarte zgrcitii la detalii si probabil ca asa sunt si in viata pe care o duce.......

Ca sa nu crezi ca am postat aiurea sau ca am ceva cu tine, iti spun ca vad mereu pe remont la rusi, multe comentarii precum ca dumpurile sau conexiunile eMMC nu sunt bune....E balacareala multa acolo pe remont, cu toate ca e cel mai tare forum mondial pentru dumpurii, unii urca numai balarii acolo ca sa faca sute sau mii de puncte...din pacate nu e moderarea buna ca sa penalizeze pe cei care isi bat joc de acel forum rusesc......

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 11 minute, Costica Tv a spus:

in lipsa detaliilor lipsa pe care tu nu le-ai dat.....asa sunt unii userii foarte zgrcitii la detalii si probabil ca asa sunt si in viata pe care o duce.......

Chiar nu sunt zgarcit cu detaliile,nu am avut timp,o sa explic maine toata tarasenia cu acest tv.

Acum 13 minute, Costica Tv a spus:

Pentru munca depusa meriti tot respectul, cu toate ca poza editata cu acele conexiuni trebuia sa fie facuta cu emmc-ul lipsa de pe placa dupa cum ai spus mai sus ca l-ai dat jos, ca sa de-a un plus de garantie pentru userii forumului sa nu munceasca degeaba dupa urma ta...asta se poate adeveri in timp daca e asa sau nu....,

emmc-ul l-am dat jos ca sa pot depista pinii pe placa(comparat pinii de pe PDF,Datasheet emmc),iar de acolo am gasit traseele pentru conectare la cablaj.

Puteti incerca,nu am scris la misto,chiar am muncit la el,nu am pus poza fara emmc pentru ca nu am vazut rostul,am notat pe placa unde vine conexiunile.

Acum 19 minute, Costica Tv a spus:

totusi partea cu display-ul defect e prea gogoasa

Am dedus ca e display-ul dupa urmatoarea manifestare:

-daca scot panglicele de la display nu se mai restarteaza tot timpul si raspunde si la telecomanda,pot sa-l trec in st/by

-daca le conectez,restarteaza continuu fara efect daca vreau sa-l sting din telecomanda.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Iony a spus:

Chiar nu sunt zgarcit cu detaliile,nu am avut timp,o sa explic maine toata tarasenia cu acest tv.

Ok, sunt tare curios cum ai ajuns la concluzia ca tv-ul fiind trasnit, placa de baza a "scapat" si sa babardit numai display-ul....:rade:

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Salutare

Cum am spus mai sus o sa explic problema cu acest tv.

Placa de baza mentionata mai sus(BN9647718A) nu am putut sa o fac sa functioneze,constatand ca procesorul este in scurt.

Avand o placa identica doar ca difera la serie BN9647718A si cea care am pus-o este BN9646786A.

Am copiat softurile de pe placa originala,reusind sa citesc toate memoriile 25Q80,25Q40,Emmc, nu am reusit sa citesc eepromul 24c512 fiind defect.

Acum nu sunt sigur daca softurile sunt ok.Am pus softurile pe placa inlocuita si se manifesta cum am spus mai sus,restartand continuu,la fel facea si cu softurile de pe placa inlocuita originale.

Nu pot sa spun cu certitudine ca display-ul este defect,neavand experienta mare fata de alti useri.

Posibil sa nu fie ok softurile copiate,daca are cineva softurile pentru acest sasiu as fi recunoscator.

Multumesc 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Iony a spus:

Salutare

Cum am spus mai sus o sa explic problema cu acest tv.

Placa de baza mentionata mai sus(BN9647718A) nu am putut sa o fac sa functioneze,constatand ca procesorul este in scurt.

Avand o placa identica doar ca difera la serie BN9647718A si cea care am pus-o este BN9646786A.

Am copiat softurile de pe placa originala,reusind sa citesc toate memoriile 25Q80,25Q40,Emmc, nu am reusit sa citesc eepromul 24c512 fiind defect.

Acum nu sunt sigur daca softurile sunt ok.Am pus softurile pe placa inlocuita si se manifesta cum am spus mai sus,restartand continuu,la fel facea si cu softurile de pe placa inlocuita originale.

Nu pot sa spun cu certitudine ca display-ul este defect,neavand experienta mare fata de alti useri.

Posibil sa nu fie ok softurile copiate,daca are cineva softurile pentru acest sasiu as fi recunoscator.

Multumesc 

Acum e bine ca are sens....,daca cu panglicile deconectate nu se mai restarteaza deloc, inseamna ca ecranul e defect 100%

Cu panglicile deconectate pe rand ai incercat, ca sa stabilesti care parte a ecranului e defecta ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări