linuxx79us Postat Noiembrie 28, 2021 Partajează Postat Noiembrie 28, 2021 Buna ziua.Cine ma poate ajuta cu deblocarea butoanelor unui televizor sharp LC32B20E,primesc mesajul precum ca operarea cu butoanele unitatii interzisa.Nu am nici telecomanda ,am cumparat una programata pt modelul respectiv si nu merge,iar din meniul service pot sa ii scot functia asta.Exista vreo metoda de reset in afara de cea din meniu,deoarece acolo nu am acces fiind butoanele blocate. Link spre comentariu
vizicon Postat Noiembrie 28, 2021 Partajează Postat Noiembrie 28, 2021 Cu telecomanda MFY sau Longer . longer-91134 ,mfy-4532 Link spre comentariu
linuxx79us Postat Noiembrie 28, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2021 (editat) Inainte mergea functiile principale cu telecomanda de Vodafone 4k,acum nu mai primeste nici o comanda.Zic ca poate are ceva si senzorul Editat Noiembrie 28, 2021 de linuxx79us Completare Link spre comentariu
tehtronics Postat Noiembrie 28, 2021 Partajează Postat Noiembrie 28, 2021 Pai, prima data vezi cu o telecomanda compatibila ... Abia mai apoi verifici senzorul, daca se impune Link spre comentariu
linuxx79us Postat Noiembrie 28, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2021 Acum 2 ore, tehtronics a spus: Pai, prima data vezi cu o telecomanda compatibila ... Abia mai apoi verifici senzorul, daca se impune Am cumparat o telecomanda "superior" pe care mi au programat o prin port infrarosu dupa modelul si seria tv si nu merge nici o comanda.De asta cred ca este o problema si cu senzorul.Ma gandeam daca exista posibilitatea activarii butoanelor fara a folosi telecomanda. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum