vikvn Postat Noiembrie 26, 2021 Partajează Postat Noiembrie 26, 2021 (editat) buna ziua .daca am gresit topic scuze si rog a se muta corect am cumparat un tv blaupunkt 40 inch model 2020 si e varianta UK si la stecher ,la tari are numai uk spania italia germania franta si portugalia . sunt abonat digi si ma chinui cu el de vreo 2 zile ,nu receptioneaza nici un canal hd ,numai analog . imi zice meseriasul ca e de uk si acolo merge pe uif ,posibil sa nu aiba dvb-c tv-ul modelul este :blaupunkt bn40f1131bkb https://www.amazon.co.uk/Blaupunkt-BN40F1131BKB-Freeview-Media-Player/dp/B08HPT27CQ am inteles ca pot sa i pun un receptor amiko impulse pentru a receptiona si hd rog sfaturi .multumesc Editat Noiembrie 26, 2021 de vikvn Link spre comentariu
vikvn Postat Noiembrie 26, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2021 (editat) va multumesc un menu extrem de simplu , am luat fiecare tara in parte si i am setat si digital si dupa aia si digital+analogue ,degeaba .pe digital nu receptioneaza nimic + la semnal e 0 peste tot Editat Noiembrie 26, 2021 de vikvn Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 26, 2021 Partajează Postat Noiembrie 26, 2021 (editat) nu cred ca va merge,doar cu ceva noroc un soft ,in menu service nu e nimic legat de dvb-c? in meniul principal nu are ceva gen air ,cable,?cateodata trebuie sa rascolesti mai tot meniul pana sa dai de aceasta functie,trebuie setat pe cable Editat Noiembrie 26, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
vikvn Postat Noiembrie 26, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2021 e pe cable am inteles ca pot sa i pun un receptor amiko impulse pentru a receptiona si hd rog sfaturi .multumesc Link spre comentariu
yokoono Postat Noiembrie 26, 2021 Partajează Postat Noiembrie 26, 2021 Societatea de cablu iti da o "cutiuta" in care bagi cablul si o conectezi la tv prin mufa hdmi. Link spre comentariu
vikvn Postat Noiembrie 26, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2021 foarte multumesc Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 26, 2021 Partajează Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 1 oră, yokoono a spus: Societatea de cablu iti da o "cutiuta" in care bagi cablul si o conectezi la tv prin mufa hdmi. cel mai ok Link spre comentariu
vikvn Postat Noiembrie 26, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2021 rezolvat ,venit digi cu cutiuta .vede vis .multumesc la toata lumea .5 lei chiria lunar la cutiuță :) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum