c_anicai Postat Martie 20 Autor Partajează Postat Martie 20 (editat) Manualul de service e posibil sa-l am, schema nici eu nu am gasit-o. Pe moment nu mai am timp de electronica, ramane pt altadata. Folosesc rareori doua invertoare semipunte facute dupa o schema simpla si pt sudat pe langa casa imi ajung. Editat Martie 20 de c_anicai Link spre comentariu
assyyx Postat Martie 21 Partajează Postat Martie 21 (editat) Acum 10 ore, ionutmtb a spus: https://www.mig-welding.co.uk/forum/attachments/img_1622-jpeg.431144/ ceva de genul. Ce defect ai? Eu am reusit pana la urma sa il repar pe al meu, avea o rezistenta si doua diode smd arse. imi da in scurt unul din tranzistori,masurat pe dioda rapida insa modelu meu este cu 2 tranzistoare mari.am incercat sa pun poze dar nu am reusit Editat Martie 21 de assyyx Link spre comentariu
ionutmtb Postat Martie 21 Partajează Postat Martie 21 7 hours ago, assyyx said: imi da in scurt unul din tranzistori,masurat pe dioda rapida insa modelu meu este cu 2 tranzistoare mari.am incercat sa pun poze dar nu am reusit Ce model de kemppi e?? Link spre comentariu
assyyx Postat Martie 23 Partajează Postat Martie 23 (editat) La 21.03.2024 la 14:23, ionutmtb a spus: Ce model de kemppi e?? Kemppi Miniarc Evo 180 nu stiu de ce nu imi ia nici un link de pe postimage https://postlmg.cc/yWFPRMNb Editat Martie 23 de assyyx Link spre comentariu
ionutmtb Postat Martie 23 Partajează Postat Martie 23 11 hours ago, assyyx said: Kemppi Miniarc Evo 180 nu stiu de ce nu imi ia nici un link de pe postimage https://postlmg.cc/yWFPRMNb Tu acolo ai prima data puntea redresoare cu powerfactor correction, dupa ai igbturile - astea sunt inainte de traf. Ai urmat pasii din manualul de service?? Link spre comentariu
assyyx Postat Martie 25 Partajează Postat Martie 25 pe dioda VB2 am scurt.dioda in sine e buna.dar nu stiu cum sa scot modulul de pe placa.de aceea am nevoie de model ca sa vad exact dispunerea picioarelor Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Martie 25 Partajează Postat Martie 25 Acum 8 ore, assyyx a spus: pe dioda VB2 am scurt.dioda in sine e buna.... ... daca este in scurt , atunci nu are cum sa fie buna ... daca este buna , atunci nu ai cum sa ai scurt pe ea ... cele 2 afirmatii din citat se bat cap in cap , amice ... ne hotarim si noi anul acesta , ce zici ? Link spre comentariu
assyyx Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 (editat) Acum 16 ore, misuraelectronic a spus: ... daca este in scurt , atunci nu are cum sa fie buna ... daca este buna , atunci nu ai cum sa ai scurt pe ea ... cele 2 afirmatii din citat se bat cap in cap , amice ... ne hotarim si noi anul acesta , ce zici ? Amice...nu prea sunt obisnuit cu genul asta de ironie din partea unor 'colegi' de forum. Dar fie.eu am punctat unde am facut masuratoarea,eu neavand nici o schema.e logic ca am dat jos dioda sa o masor separat si care sigur este pe unul din igbt-uri. asa ca...daca ai modelul de igbt imi spui...daca vrei...daca nu,nu te mai obosi sa-mi raspunzi la intrebari pentu ca nu ma ajuti cu nimic...amice Editat Martie 26 de assyyx Link spre comentariu
assyyx Postat Martie 26 Partajează Postat Martie 26 (editat) La 20.03.2024 la 20:03, c_anicai a spus: n-am demontat radiatorul si nu stiu exact dar sigur nu-s igbt-uri ci un modul, ceva asemanator cu cel din poza, nu cred ca arata la fel, am pus poza doar ca exemplu. da.este un modul de igbt-uri dar nu arata ca la mine.multumesc La 20.03.2024 la 20:03, c_anicai a spus: La 20.03.2024 la 20:03, c_anicai a spus: Editat Martie 26 de assyyx Link spre comentariu
Daniel Daniel Johny Postat Noiembrie 19 Partajează Postat Noiembrie 19 Dati capacul jos si vedeti daca sunt ok. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum