merck Postat Noiembrie 25, 2021 Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 1 oră în urmă, icar a spus: Oare? Poate ai vrut sa zici altceva. Ca impulsul e masa ori viteza! Da-te jos dom'le de la volan! Esti cam periculos cand tot calculezi impulsul mecanic Link spre comentariu
alexy Postat Noiembrie 25, 2021 Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 (editat) de aia mi se tot deregleaza antena parabolica , nu isi mai face curbura clarke cred ca si aici au pierdut toti curbura lui clarke Editat Noiembrie 25, 2021 de alexy Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 25, 2021 Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 Dume. Din ce se vb pe net pamantul e plat! Asta e adevaratul pericol, il loveste un asteroid se inclina si cadem toti de pe el. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 25, 2021 Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 Acum 19 minute, Sharky a spus: il loveste un asteroid se inclina si cadem toti de pe el. Daca lovește pe mijloc, face o gaura și restul scăpa... deci nu e chiar rău. Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 25, 2021 Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 Acum 18 minute, doru3160 a spus: Daca lovește pe mijloc, face o gaura și restul scăpa... deci nu e chiar rău. Eu cred ca se indoaie, iar cei de pe margini se vor da cap in cap. Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 25, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 Pai...in jurul Pamântului, poate fi si o călătorie pe circumferința! Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 25, 2021 Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 Dar atunci de ce ii spune glob??? Ar trebui sa ii spuna disc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 25, 2021 Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 (editat) Printre altele, adeptii pamantului plat nu pot explica de ce o persoana din (emisfera) nord vede Steaua Polara iar una din sud nu o vede. (nord/sud sau cum s-or chema coordonatele pamantului plat). Aristotel cred ca ar fi dat un-like acestei teorii. Editat Noiembrie 25, 2021 de Vizitator Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 25, 2021 Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 Acum 3 ore, Sharky a spus: Asta e adevaratul pericol, il loveste un asteroid se inclina si cadem toti de pe el. Daca loveste pe o parte, ceilalti din punctu opus, sar ca la trambulina de acolo :))) Acum 55 minute, Liviu.Mihaiu a spus: Printre altele, adeptii pamantului plat nu pot explica de ce o persoana din (emisfera) nord vede Steaua Polara iar una din sud nu o vede. Nu exista stele, ce se vede pe cer e doar o holograma Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 25, 2021 Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 Nu știu de ce, când vad titlul topicului îmi aduc aminte de RTV...cred ca e pura coincidenta. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 25, 2021 Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 (editat) Acum 9 minute, maxente a spus: Nu exista stele, ce se vede pe cer e doar o holograma Holograma sau nu, trebuia sa se vada toata de pe orice punct situat pe un pamant plat. Acum 5 minute, doru3160 a spus: când vad titlul topicului îmi aduc aminte de RTV Sa nu uitam de postul cu practicanti de spagat si răspopeală ... Editat Noiembrie 25, 2021 de Vizitator Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 25, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 Cred ca se poate inchide, inainte de a se duce mai rau in balarii!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate