Adrian_BBS Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 salutare....am intrat in posesia unui traf de 2*36V 700W si vreau sa-mi fac un subwoofer si am o intrebare......sa-l las asa si sa alimentez un modulul de 100Wcu tranzistoare sau sa incerc sa-l rebobinez si sa alimentez pe cel cu MOSFET ?? Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Noiembrie 3, 2007 Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 poti sa il lasi asa si sa faci modulul de 160W cu mosfet , trafu tau redresat are aprox 2x52VCC Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 3, 2007 Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 cauta o schema mai buna cu mos-fet,decat cea albastraprintre altele,nu are superdioda,s-a discutat mult despre eapoti face o varianta a lui ipa/av 400,in care folosesti mai putine perechi de finalipoti pune 2 asemenea ampuri in punte,dar difuzorul sa fie de 8 ohmi (si o sa ai pe el putere dubla) Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Noiembrie 4, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2007 pai si nu ma puteti ajuta si pe mine cu o schema...repet vreau sa-mi fac un subwoofer.....dar daca nu e traful destul de puternic macar o statie stereo...am cautat pe google niste scheme dar nu am gasit mare lucru si as vrea sa incerc o schema pe care a mai facut-o cineva si care ia iesit bine.......nu o sa tin subwooferul la maxim NON STOP dar sa poate fi tinut non stop...cu racirea nu e o problema ca-i pun radioator mare si ventilatoare....deci caut si eu o schema cat mai buna la alimentarea asta.....eu unul ori nu stiu pe unde sa caut ori am ghinion.....need help....multam Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum