Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

2*36V 700W

Adrian_BBS

Postări Recomandate

salutare....am intrat in posesia unui traf de 2*36V 700W si vreau sa-mi fac un subwoofer si am o intrebare......sa-l las asa si sa alimentez un modulul de 100Wcu tranzistoare sau sa incerc sa-l rebobinez si sa alimentez pe cel cu MOSFET ??

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Adrian_BBS

2

• Dr4g0n

1

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

cauta o schema mai buna cu mos-fet,decat cea albastraprintre altele,nu are superdioda,s-a discutat mult despre eapoti face o varianta a lui ipa/av 400,in care folosesti mai putine perechi de finalipoti pune 2 asemenea ampuri in punte,dar difuzorul sa fie de 8 ohmi (si o sa ai pe el putere dubla)

Link spre comentariu

pai si nu ma puteti ajuta si pe mine cu o schema...repet vreau sa-mi fac un subwoofer.....dar daca nu e traful destul de puternic macar o statie stereo...am cautat pe google niste scheme dar nu am gasit mare lucru si as vrea sa incerc o schema pe care a mai facut-o cineva si care ia iesit bine.......nu o sa tin subwooferul la maxim NON STOP dar sa poate fi tinut non stop...cu racirea nu e o problema ca-i pun radioator mare si ventilatoare....deci caut si eu o schema cat mai buna la alimentarea asta.....eu unul ori nu stiu pe unde sa caut ori am ghinion.....need help....multam

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări