Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cenzura youtube?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 56
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 45 minute, BRANCA a spus:

Mac.Cel puţin în vremurile trecute se ştia clar de cenzură.N-aveai pretenţii...Acu' însă se trãmbiţează că se asigură "libertatea sfântă a cuvântului"!

Dacă au ajuns să-l cenzureze şi pe Trumpino,în buricul lumii...

Libertatea cuvantului pentru omul de rand?

Glumesti...priveste nu mai departe de Australia...tara cea mai democratica din lume...unde cel mai sarac om traia bine si libertatea de exprimare era biblie.

Si asta se intampla in toata lumea! O sa urmeze ceva ce nu va fi bine!

Link spre comentariu

Cu Trump a fost sigur o miscare politica.

Au ales o parte si au sabotat o pe cealalta.

In rest aici eu las orice discutie la audio pana nu incep aberatiile gen: au am nu stiu cate scule, nu dau sfaturi dar ma laud pe aici in fata voastra saracilor!!!

Asa ceva nu are ce cauta pt ca nu aduce nici un plus de valoare, doar enerveaza lumea. Pt laude, balonari si cersit atentie exista bodega.

Asta e viziunea mea cel putin.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, mac01 a spus:

Libertatea cuvantului pentru omul de rand?

Glumesti...priveste nu mai departe de Australia...tara cea mai democratica din lume...unde cel mai sarac om traia bine si libertatea de exprimare era biblie.

Si asta se intampla in toata lumea! O sa urmeze ceva ce nu va fi bine!

Ce s-a întâmplat în Australia de fapt ? Că nu m-am prins...

Link spre comentariu
6 hours ago, Rammstein said:

E.... lasă că știi cine este Momolo....

Un anume fluffy38 a plecat cu ceva scandal de pe acel "blog" dupa niscai certuri cu vanzari de trancote se pare.

6 hours ago, Rammstein said:

... ador discuțiile despre mâncare, tigăi și de ce nu....... absorbante. 

Bai, daca nu-ti place topicul de l-am deschis eu despre mancare, nu te oblig sa il frecventezi. Dar te stiu eu...

Legat de tampoane, ai vrea tu sa existe un astfel de topic!

Link spre comentariu

Multe persoane confunda libertatea de exprimare cu "am dreptul sa-mi dau cu parerea despre orice"
indiferent de consecintele asupra celor din jur.
Pandemia actuala a demonstrat ce rau poate face "libertatea de exprimare" folosita in manipularea populatiei.

Umberto Eco considera ca:
"Retelele de socializare dau drept de cuvânt unor legiuni de imbecili care înainte vorbeau numai la bar,
dupa un pahar de vin, fara a dauna colectivitatii.
Erau imediat pusi sub tacere, în timp ce acum au acelasi drept la cuvânt ca si un premiat cu Nobel.
Este invazia imbecililor."

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Daca tu ca laureat Nobel te limitezi sa postezi pe facebook ca si prostimea atunci

Problema e la tine. Trebuie si sa iti asumi rolul de geniu si sa nu te cobori in multime sa il legi pe fiecare la sireturi.

Un om de cultura nu posteaza cot la cot cu toti mojicii. Are alte canale de comunicare. Fie in ziar, sau chiar si pe facebook e pus la loc de frunte pe pagini dedicate.

Ca omul de rand prefera sa se ia dupa Sosoaca, e alta poveste. E dreptul la libera gandire, daca poate fi numita gandire.

Link spre comentariu
Acum 3 minute, Sharky a spus:

Mortalitatea e de 2 procente sau cat.

In conditii normale, da.
Adica sa ai un corp sanatos si sa nu te tratezi pe acasa cu tot felul de inventii ale ciobanului pentru ca asa ai inteles din "libertatea de exprimare" de la TV.

In conditii anormale, gen Romania, nu prea este asa.
Am avut la sub 10000 cazuri noi ,500 de decese !  Cea mai mare mortalitate dintre tarile planetei cu acces la TV.

Link spre comentariu
Acum 58 minute, Mircea a spus:

Un anume fluffy38 a plecat cu ceva scandal de pe acel "blog" dupa niscai certuri cu vanzari de trancote se pare.

Bai, daca nu-ti place topicul de l-am deschis eu despre mancare, nu te oblig sa il frecventezi. Dar te stiu eu...

Legat de tampoane, ai vrea tu sa existe un astfel de topic!

Gresit!

Daca tot ai activat pe blogul ala (presupun ca tu erai un sorin12345 sau ceva de genul), poate ca ai citit ce a scris stalin, pardon visinescu legat de schimbari. Dar ,ma rog discutia asta nu-si are locul aici. Tu erai oricum un pupacios de-al sefului acolo.

Link spre comentariu
Acum 55 minute, Liviu.Mihaiu a spus:

Este invazia imbecililor."

Am mai zis-o si alta data, de vina este internetul asta cu toate retelele lui imbecile de asa-zisa socializare.

Acum orice analfabet cu zero clase poate avea acces la un spartfon si de acolo sa tasteze imbecilitati este foarte scurt drumul.

Link spre comentariu
3 minutes ago, fluffy37 said:

Gresit!

Daca tot ai activat pe blogul ala (presupun ca tu erai un sorin12345 sau ceva de genul), poate ca ai citit ce a scris stalin, pardon visinescu legat de schimbari. Dar ,ma rog discutia asta nu-si are locul aici. Tu erai oricum un pupacios de-al sefului acolo.

Mestere, n-am avut niciodata cont acolo. Legat de pupaciuni, cine imi cunoaste istoricul pe acest forum stie cat pup eu. Dar eu nu vand gunoaie si trancote, ca sa-mi fie frica ca imi pierd piata...

Link spre comentariu
Acum 5 minute, maxente a spus:

orice analfabet cu zero clase poate avea acces la un spartfon si de acolo sa tasteze imbecilitati este foarte scurt drumul.

Solutia ramane reintroducerea cenzurii. Sau accesul conditionat la 'smartfoane' si ... etc.
Alta solutie pe termen scurt care ar fi ?

Link spre comentariu

Reţelele de socializare au avut interesul ca tot prostul să umple serverele cu imbecilităţi de genul ,,uite cum ling eu colacul la wc,, fiindcă au avut mai mult de câştigat din reclame. Acum cu pandemia, s-a pus problema eliminării postărilor antivaccinare sau a celor ce susţin tratamente ,,minune,, cu Ivermectin şi alte antibiotice de uz veterinar. Că mulţi proşti iau lumină de la o imbecilă ajunsă întâmplător şi absolut nefericit senatoare....trebuie să mai şi moară din proşti, să nu se dezechilibreze rău balanţa înspre proşti.Ştiţi voi, chestia aia cu  ,,clopotul lui Gauss,,.Dacă toţi am fi ingineri şi doctori, cine ne-ar mai săpa canalele, sau da cu mătura ?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări