ipotexas Postat Noiembrie 22, 2021 Partajează Postat Noiembrie 22, 2021 Buna ziua. O masina de spalat Gorenje la care s-a parlit programatorul. Am comandat unul nou, sigilat, l-am montat si imi apare pe ecran E00. E posibil sa trebuiasca activata printr-o procedura de reset, ceva ? Multumesc Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 22, 2021 Partajează Postat Noiembrie 22, 2021 Vezi să nu ai şi alte probleme în afară de programator.Cel mai probabil... Link spre comentariu
ruscanusorin Postat Noiembrie 22, 2021 Partajează Postat Noiembrie 22, 2021 Puneti o poza cu bordul masinii , sa vad ce model este. Sunt mai multe variante de resetare in functie de model. Link spre comentariu
valivoi Postat Noiembrie 22, 2021 Partajează Postat Noiembrie 22, 2021 Gorenje Waschmaschine Fehler Error E00 - Schleudern Eroare mașină de spălat Gorenje E00 - centrifugare Link spre comentariu
valivoi Postat Noiembrie 22, 2021 Partajează Postat Noiembrie 22, 2021 La Gorenje WEI863P E00 semnalizeaza setari incorecte ale programului de spalare si se reprogrameaza ciclul de spalare. Link spre comentariu
ipotexas Postat Noiembrie 22, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2021 Acum 2 ore, ruscanusorin a spus: Puneti o poza cu bordul masinii , sa vad ce model este. Sunt mai multe variante de resetare in functie de model. Link spre comentariu
Grigor Titus Postat Decembrie 28, 2023 Partajează Postat Decembrie 28, 2023 Si eu am acelasi defect cu eroare E00. S-a schimbat placa de forta a masini, si apare aceasta eroare. Tel. 0722335081. Link spre comentariu
bobo123 Postat Octombrie 15, 2024 Partajează Postat Octombrie 15, 2024 (editat) Buna seara. Masina de spalat Gorenje WS864LN indica eroare E00 dupa inlocuirea ambelor placi electronice (cea de sus cu programatorul si displayul si placa de jos cu drivere). Ambele placi prezentau urme de coroziune( a patruns apa la ele fiind strapuns furnul de admisie apa in buzunarul de detergent).eroarea intiala era E12. Cu ambele placi noi apare eroare E00. Cum pot reseta aceasta eroare sau ce este de facut? Multumesc. Editat Octombrie 15, 2024 de bobo123 Link spre comentariu
ruscanusorin Postat Octombrie 18, 2024 Partajează Postat Octombrie 18, 2024 Introduceti stecherul in priza. Tineti apasate tastele prespalare si stoarcere , rotiti programatorul o pozitie spre stanga mentinand apasate cele doua taste timp de 3-5 secunde .Pe display ar trebui sa apara niste cifre sau litere. Apasati start si masina ar trebui sa intre in programul test . Lasati sa-si faca programul si ar trebui sa se reseteze. Daca mai e ceva defect , masina va indica eroarea respectiva. Un truc cules de pe un forum strain , valabil la unele modele- -alimentati masina la retea -scoateti masina din priza, asteptati 5 min si alimentati-o din nou -deschideti si inchideti hubloul de 6 ori , daca nu da rezultate -se incearca aceeasi procedura de pana la 12 ori - Link spre comentariu
bobo123 Postat Octombrie 18, 2024 Partajează Postat Octombrie 18, 2024 Multumesc frumos. Nu vrea cu variantele descrise. Link spre comentariu
ruscanusorin Postat Octombrie 19, 2024 Partajează Postat Octombrie 19, 2024 Nu se poate .Cu prima varianta ar trebui sa mearga . Luati procedura de la inceput . Va rog sa faceti un filmulet cu bordul masinii de la introducerea stecherului in priza , apasare buton start , si, afisarea erorii. Am discutat cu oficialii de la GORENJE , aceasta eroare reprezinta lipsa de comunicare intre placa de baza si placa de comanda a motorului . In postarea d-stra spuneati ca a curs apa pe placa sau pe ambele placi. Ati verificat toate mufele sa nu fie oxidate? Link spre comentariu
bobo123 Postat Octombrie 19, 2024 Partajează Postat Octombrie 19, 2024 Multumesc mult. O sa ajunga masina la ei si revin cu rezolvarea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum