Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Zgomot de la iluminat public

yo2mhj

Postări Recomandate

• Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo2mhj

14

• yo9gcc

5

• petreelectronic

3

• Ion_Bumbu

3

Top autori în acest subiect

Aveti idee cine e furnizorul lampilor?

Si pe aici au aparut aceleasi probleme de cand primaria a pus lampi prin proiect cu bani europeni.

Nu am aflat inca cine le-a furnizat dar "e o firma mare, dom'le".

Daca aflam le putem pune o vorba buna si, de putand pierde finantarile, poate actioneaza.

Link spre comentariu

La mine în zona știu ca este o firma din Sibiu, și ca nu aveau certificat de conformitate. 

Produse în PRC 

Atâta a scăpat de la surse, primăria le-a achiziționat  prin SEAP, vina este a importatorului, părerea mea. 

Link spre comentariu

Partea buna e ca pocnitorile chinezesti nu rezista mult, vor pocni, si cum chinezoii cresc preturile, nu mai renteaza sa cumpere primaria altele de la acelasi furnizor.

Link spre comentariu

Momentan bucurie mare si a mine la sat, am lampi LED pentru iluminat public...

N-am luat transceiverul cu mine deci multe nu stiu decit ca nu deranjeaza nici 630KHz si nici 134KHz pe radioul masinii la 3m de stilp , asta e mai prost daca insa deranjeaza benzile de amatori... :(

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Am ajuns din nou la casa de vacanta, de data asta cu FT 897 si am intins repede un dipol pentru 40m, momentan e liniste dupa aprinderea lampilor, testat seara de la 7MHz in sus.

Mai vad si in zilele urmatoare dar la prima strigare se pare ca am scapat.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Eu nu sunt radioamator insa, pe cand locuiam in Bicaz (jud. Neamt), mai lipeam si eu doua sarme si mai incropeam cate un radio cu 1-2 lampi. Pe US nu aveam nicio problema, insa pe UM si UL era jale, seara, dupa ora 17. Era un bazait cam de 100-150Hz, cam cum e intr-un amplificator cu tuburi care are o bucla de masa...ziua in schimb, era liniste. Doar dupa ora 17.00 aparea acel bruiaj. Pana atunci, receptionam din Bicaz, pe UM, radio Timisoara!!!

Stiam pe cineva care lucreaza la ANCOM Piatra Neamt, dar nu am deranjat omul pentru amaratul meu de regen cu doua "lambi" :rade:

Cert este ca decand au aparut pocnitorile astea de surse in comutatie (si vorbesc de pocnitorile care nu respecta standardul), e din ce in ce mai rau, nu-ti mai poti face un radio :)

Aaa...si chiar pe receptoarele industriale gen Gloria, pe UL si UM era acelasi bazait, parca era emisiunea "Bazaitul de la ora 17"....pesemne aveam vreun vecin care avea o petarda de tv si la ora 17 ii incepea telenovela...

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Am si eu aceeasi problema, au montat stalpi noi si in zona mea, in oras, si fac un zgomot infernal toata noaptea. O sa fac si eu o reclamatie, sper sa se schimbe ceva. 

Editat de Mia
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări