Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxa wireless din boxa centru

traforu

Postări Recomandate

1 oră în urmă, AdR!@N a spus:

Poti utiliza o singura iesire din amplificator si pastrezi filtrul existent in boxa (de multe ori un simplu condensator pe tweeter).

Daca te pricepi putin in electronica poti lega intrarile in integrat intre ele pentru semnal mono si poti utiliza o iesire pe mid-bass si o iesire pe tweeter (prin filtrul existent) astfel vei avea o boxa biamplificata.

Mai bine caut un amplificator mono?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• traforu

7

• AdR!@N

3

• Усилитель

3

• Bercu Giuliano

2

Top autori în acest subiect

Mono sunt mai greu de gasit. Ideal ar fi stereo cu potentiometru volum separat fizic pe canale. Poti pune basul pe un canal, inaltele pe celalalt, cu filtru adecvat pt inalte si ai si volum si reglaj ton. 

Un prieten mai are si acum un radiocas mono Sanyo  cu maner, din anii 80 inceput, avea 2 amplifuri si dif de bas/medii si inalte, m-am minunat pe vremea aceea. 

Multe se pot face daca te pricepi, ai idei, experimentezi.... Ba mai si inveti. 

Link spre comentariu

Amplificator cu bluetooth integrat nu cred sa gasesti mono, iar daca iei separat apare problema buclei de masa de care ziceam mai sus. 

Acum 46 minute, Усилитель a spus:

Ideal ar fi stereo cu potentiometru volum separat fizic pe canale. Poti pune basul pe un canal, inaltele pe celalalt, cu filtru adecvat pt inalte si ai si volum si reglaj ton. 

Daca nu unesti semnalele stanga/dreapta inainte de amplificator vei avea sunetul de canal stang pe bass si sunetul de canal drept pe tweeter, ori semnalele astea doua nu sunt identice, se va auzi cam dubios. 

Editat de AdR!@N
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări