Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CUMPAR "EM800"

Tanase Ion

Postări Recomandate

Stimati colegi care aveti sau care puteti sa ma ajutati, cumpar 1 sau 3 buc em800 NOS-NIB, astept mesaje in pm de la cine le are disponibile sau poate sa mi-le gaseasca, va multumesc anticipat.

Editat de Tanase Ion
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tanase Ion

4

• draku

1

• d2134

1

• saptemari

1

Top autori în acest subiect

Poti sa cumperi fara teama, exista modalitati de a-ti recupera banii.

Decat sa astepti sa apara cine stie cand prin tara...

Eu am cumparat de curand de pe un fel de olx nemtesc (https://www.ebay-kleinanzeigen.de/) un echipament electronic de 150 de euro, cu plata prin paypal.

Sosit cu dhl/cargus la usa in 5 zile, fara probleme.

Si oricum, 30 de euro nu mi se pare cine stie ce pierdere, daca ar fi..

Dar, vorba aia, de ce iti e frica, nu scapi...

Link spre comentariu
Acum 3 ore, saptemari a spus:

Multumesc frumos ptr link dar aici am intrat si a luat cumnatul meu din germania legatura cu vanzatorul si e la vreo 30km de unde locuieste a ramas sa mearga cumnatul meu sa le ia de la vanzator, dupa ce intra cumnatu in posesia lampilor am sal rog pe moderator sa inchida acest topic. Tin sa va multumesc tuturor ptr ajutorul acordat o zi faina

Link spre comentariu

Multumesc utilizatorului @saptemaridin nou ptr linkul care am reusit aseara cu ajutorul cumnatului meu care este in germania sa intru in posesia a 11buc em800 nib-nos si totodata pe aceasta cale am sa rog moderatorului ca acest topic sa fie inchis.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări