Mishu_17 Postat Noiembrie 20, 2021 Partajează Postat Noiembrie 20, 2021 Am un clampmetru Uni-t UT202A+. Am vazut ca nu afiseaza aceeasi valoare atunci cand firul prin care circula curentul este asezat in partea de sus sau in partea de jos a clestelui. In manual specifica urmatoarele: Daca masor curentul alternativ, aparatul afiseaza 4.720A atunci cand pozitionez firul (un singur conductor) in mijlocul clestelui, si 4.490A atunci cand pozitionez firul in partea de jos a clestelui (partea dinspre corpul aparatului), atunci cum imi dau seama daca diferenta dintre cele doua valori se afla in limitele admise ? Este vorba despre acel +-1% din imaginea din dreapta sau despre +-(4%+10) la care se adauga +-1% ? Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 20, 2021 Partajează Postat Noiembrie 20, 2021 Spune clar: daca nu vrei 1% aditional, pozitioneaza pe centru. Link spre comentariu
djvas Postat Noiembrie 20, 2021 Partajează Postat Noiembrie 20, 2021 Da este vb de cei 4% + 10 count la care se adauga 1%. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum