Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

proiect bani si difuzoare

Vizitator ddragan

Postări Recomandate

Vizitator ddragan

Salut ....

Am o mare dilema ..

Sunt si eu impatimit al muzicii, dar cam afon in tehnica. ..si vreau sa realizez

(sa copii) un proiect DYI ..respectiv incintele Starlet de pe site-ul Visaton.

Ca orice om vreau calitate cat mai mare cu bani putini ...

Nu imi permit driverele pe care le prezinta ei acolo ca necesare pt proiect...ar ajunge la app. 100 eur doar pe o incinta ..stiu ca poate parea putin in comparatie cu calitatea scoasa sau cu alte proiecte de mii dfe EUR dar pt mine e mult 200 E(plus ca mai trebuie si AMPLIFICATOR)...asa ca INTREB:

Performante similare sau APROAPE ..dar cu alti bani...adica cu alte marci de dif-uri...se poate face proiectul respectiv? Care ar fi pierderea de calitate...si la ce preturi..... nu as vrea chinezarii dar nu imi permit chiar sute de EURO

Am incercat sa gasesc alte modele de difuzoare ...dupa caracteristicile tehnice date la ei pe site .....nu gasesc mai nimic .....

De ce trebuie sa tin cont cand caut un difuzor "similar " cu modelul prezentat..ca la unele difuzoare gasite valorile se mai pot invarti pe langa cele ale originalului dar totusi d :oops: ifera ..

Afecteaza asta mult valoarea produsului final....???

Caut de exemplu ceva similar cu :

-- DT 94 8 OHM

-- W 200 S 8 OHM

-- W 100 S 8 OHM

http://www.visaton.de/english/artikel/art_580_6_21.html

Multumesc pt raspuns

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kappa_ii

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

bafta la proiect eu am facut mai demult un mic proiect pentru un prieten cu difuzoare de la kon unele la 16 cm .am pus 2 pe coloana + 1 tw cu totu a costat 3.5 mil ! fiecare difuzor costa cam 400 de mii din cite imi aduc aminte ! boxele sint de tip bas reflex si sint antifonate !pot sa zic ca la cit costa se aude excelent ! in aceeasi camera aceste coloane intrec cu mult niste sony cu difuzoare galbene de aceeasi marime ! si se apropie de sunetul unor boxe technics momentan nu le mai stiu modelu !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări