merck Postat Noiembrie 20, 2021 Partajează Postat Noiembrie 20, 2021 Acum 22 minute, BRANCA a spus: Mă întreb cât de fiabilă e soluţia,deoarece sticla se dilată! Mdea, intre aluminiu si sticla ... ne preocupa dilatarea sticlei si neglijam dilatarea aluminiului Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 20, 2021 Partajează Postat Noiembrie 20, 2021 Chiar daca aparent nu pare sa aiba legatura cu fazari si audiofilie, google ads stie ce stie si uite ce imi afiseaza: Fata audiofilului dupa ce a fazat corect toate aparatele. Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 20, 2021 Partajează Postat Noiembrie 20, 2021 Corect ce zice d2134 privind piese cauciuc la radiatoare.Deşi aluminiul se dilată mai mult ca sticla trebuie ţinut cont că are inerţie termică.Deci posibil ca până se dilată blocul de aluminiu să se dilate întâi sticla. Ecranele vechi de aluminiu ştiu că aveau toate joc faţă de tub. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Noiembrie 20, 2021 Partajează Postat Noiembrie 20, 2021 Acum 37 minute, Rammstein a spus: Pe ce te bazezi când spui inutil? pe faptul ca nu foloseste la nimic! Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 20, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2021 Ca orice topic pe un forum romanesc, fie se duce "lupta de clasa" (ca sa se stabileasca cine e smecherul si cine e fraierul), fie se discuta despre orice. Dupa durerile fiecaruia. Dar despre subiectul topicului... Link spre comentariu
Marele Savant Postat Noiembrie 20, 2021 Partajează Postat Noiembrie 20, 2021 subiectul topicului a fost lamurit de ceva vreme! dv. ce nu ati inteles? Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 20, 2021 Partajează Postat Noiembrie 20, 2021 (editat) 1 oră în urmă, Rammstein a spus: Alea sunt un fel de cauciuc, nu sunt din metal, deci..... ce să se dilate? We found, from all tested materials, that the most suitable is a relatively soft aluminum extrusion coated with a special blended mix of Teflon and Carbon composite PTFE. The precise shapes of the EAT Cool Dampers are finished with long-lasting anodic oxidation colours. This makes these cooling rings an aesthetically attractive, as well as functional, accessory for your valued vacuum tube equipment. For flexible and easily detachable contact of the aluminium body to the sometimes erratic cylindrical surfaces of various tubes, we use six special carbon-teflon composite stripes (V profile). Esti sigur ca nu ai inversat mansoanele . Glumesc! Exista si inele din cauciuc Editat Noiembrie 20, 2021 de merck Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 20, 2021 Partajează Postat Noiembrie 20, 2021 (editat) Ca sa revenim on-topic . Determinarea fazei alimentarii se poate face foarte simplu. Faza este pe unde vine curentul, nulul este pe unde pleaca. De unde si vorba: "Viata e ca carosabilul: Unii vine, altii pleci". Editat Noiembrie 20, 2021 de Vizitator Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 20, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2021 (editat) Viziune ambulatorie Păcat prostia că nu doare căci doctorii ar şti ce este păcat că nu-i nici de vânzare toţi ne-am îmbogăţi fără de veste Cum doctorii nu ştiu ce este eu stau la rând pentru consult făcutu-m-am iar de poveste un prost în minus nu-i prea mult Mai stau la rând pentru consult inteligenţa tot nu-i de vânzare impersonal pe mine mă ascult păcat prostia că nu doare Că doctorii nu ştiu ce este un pas când fac şi dau iar peste. Poezie de Costel Zăgan din Cezeisme II (30 martie 2010) Editat Noiembrie 20, 2021 de Mircea Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 20, 2021 Partajează Postat Noiembrie 20, 2021 (editat) Acum 39 minute, Mircea a spus: Poezie de Costel Zăgan Parerea mea este ca un "poiet" trebuie sa-si vada de ale lui. Sunt convins ca daca era pus sa defineasca "inteligenta" nu-i ajungeau neuronii. Dar asta-i viata. Exista cunoscatori de cuvinte pe care uneori le versifica fara sa le inteleaga. Dar le reuseste rima. Editat Noiembrie 20, 2021 de Vizitator Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 23, 2021 Partajează Postat Noiembrie 23, 2021 Acum 1 oră, Rammstein a spus: Până la urmă care este concluzia? Contează sau nu cum punem aparatul în priză? Binenteles ca o sa conteze cum il puneti in priza. Conteaza si ce mina folositi pt operatia asta. Chiar daca a devenit un topic de bodega s-au dat totusi aici si citeva motive intemeiate pt aceasta intrebare. Link spre comentariu
Postări Recomandate