Ion Ionuț Postat Noiembrie 18, 2021 Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 Salutare tuturor . Dețin un kashtan 1 care mă surprinde încă cu căldura sunetului de fiecare dată când ascult muzică . Doar că vârsta și-a spus cuvântul de curând și unul din vumetre a rămas aprins tot , până la roșu indiferent dacă dau mai încet din potențiometru sau nu. Îl folosesc doar ca amplificator și aș dori să remediez acest inconvenient . Calitatea sunetului nu este afectată de defectul apărut și volumul lucrează în continuare normal pe acest canal când îl ridic sau scad . Va mulțumesc anticipat pentru timpul acordat . Link spre comentariu
cipcirip Postat Noiembrie 18, 2021 Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 Poate fi si din operational si din detector; trebuie masurate tensiunile de pe iesirile lor. Operationalul se duce de obicei (K157UD2). Link spre comentariu
Ion Ionuț Postat Noiembrie 20, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2021 La 18.11.2021 la 16:32, cipcirip a spus: Poate fi si din operational si din detector; trebuie masurate tensiunile de pe iesirile lor. Operationalul se duce de obicei (K157UD2). Mulțumesc pentru ajutorul acordat Link spre comentariu
Cristian 1984 Postat Februarie 6, 2022 Partajează Postat Februarie 6, 2022 Buna seara , sunt nou pe acest forum . Am un magnetofon Kashtan 1 si astazi l am desfacut pentru prima oara sa il suflu de praf in interior . Cand i am pus ultimul buton pe potentiometru de balans si am apasat sa il fixez , instant vumetrele sau scala s a blocat si ramane mereu aprinsa pana la maxim . Potentiometrele lucreaza bine , cel de balans la fel , in mag intra semnal se aude , totul ok numai ca scala ramane aprinsa . M am uitat la contacti pe acolo , scala am decluplat o de la alimentare atat de jos cat si din partea de sus a magnetofonului . Dati mi va rog cateva parerri sau sfaturi , va multumesc mult . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum