Mircea mmm Postat Noiembrie 18, 2021 Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 Am schimbat padurile thermice la o placa video saphire RX580 8 GB si am rupt 2 SMD deoarece mi-a alunecat surubelnita. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu identificare componente. Una are simbolul B 204, si nu inteleg la ce se refera . Bobina sau ""baterie"". Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Mircea mmm Postat Noiembrie 18, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 CAN ICES-3(B) /NMB-3(B) asta e o serie de pe placa. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 18, 2021 Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 O poză cu componenta ar fi mai potrivită.Dacă e prea mică să poţi face poze clare, poţi folosi o lentilă convergentă pusă în faţa obiectivului telefonului. Baterie smd n-ai să vezi pe plăci video.Pot fi rezistori, condensatori, bobine, diode...dar să le vedem. O metodă de postare : Încărcaţi fotografia/fotografiile aici: https://imgur.com/upload Pentru asta, puneţi poza sau pozele pe desktop, apoi când daţi click pe link-ul Imgur upload, micşoraţi fereastra lui astfel ca pe desktop să puteţi ,,trage,, poza sau pozele direct cu mouse în fereastra aplicaţiei. După ce poza a apărut pe site, daţi click dreapta cu mouse pe imaginea deja încărcată acolo şi selectaţi ,,Copy Image,, sau ,,Copy image location,, Reveniţi pe Elforum fără a închide pagina de pe Imgur şi daţi ,,Paste,, în postarea unde doriţi să apară imaginea. Astfel, imaginea va apărea direct, nu ca link pe care să dai click ca s-o vezi... Link spre comentariu
Mircea mmm Postat Noiembrie 18, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 (editat) Nu ma lasa sa insertez postul https://imgur.com/jLjw66Q Editat Noiembrie 18, 2021 de validae Dai simplu ,,Copy image,, şi ,,Paste,, pe forum.... Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 18, 2021 Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 Din ce se vede, condensator nu e sigur fiindcă aceia sunt marcaţi cu ,,C,,.Rezistenţă dacă ar fi, ar fi marcată cu ,,R,,.Bobină nu cred să fie, alea sunt marcate de obicei ,,Q,,. Mai sunt şi alte componente identice, marcate cu ,,B,, ? Ai putea să le măsori cu ohmmetrul, deşi pot fi influenţate de alte componente conectate. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Noiembrie 18, 2021 Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 daca e vorba de piesa marcata cu ''B'' cred ca este un soc, un conductor trecut printr-o perla de ferita (chiar daca nu este rotunda)! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum