Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Taraba mea cu produse care nu imi mai sunt de folos

zvonacfirst

Postări Recomandate

1. Monitor LCD HORIZON 2005SW12, 20", wide, rezolutie 1680 x 1050 pixeli, boxe incorporate, model 2008, cumparat in 2009 dar folosit foarte putin.

Ca aspect ii acord 9.5/10, fara pixeli morti, nu are urme de uzura si functioneaza perfect. Afiseaza corect din cate mi-am dat seama, culori ok, luminozitate ok, depinde si de reglajele preferate de utilizator.

Conectica se vede in poze. Eu l-am folosit initial pe DVI, ulterior pe HDMI cu un adaptor HDMI to DVI, adaptorul il ofer bonus. Pentru cei care au placi video modele mai vechi, imaginea este la fel de buna si pe DVI asa ca adaug si cablul DVI la pachet. 

Boxele integrate nu sunt grozave, dar eu nu aveam asteptari mari asa ca nu le-am folosit. Dar sunetul este clar desi nu este puternic.

Specificatii:

Tip display
LCD TFT
Diagonala
20.1 inch
Culoare
Negru-Argintiu
Rezolutie
1680 x 1050 pixeli
Timp de raspuns
5 ms
Unghi de vizibilitate
160/160 grade
Luminozitate
300 cd/mp
Standarde
TCO 03
Contrast
800:1
Boxe integrate
Da
Interfata
DVI
Altele
Panel LG grad A+

Acesta este monitorul cumparat de mine in 2009, puteti vedea chiar si review-ul pe care l-am scris la vremea respectiva.

Cateva poze reale ale monitorului.

Pret:150 lei numai cu predare personala, dar astept si oferte rezonabile in mesageria privata.

vF1hLyo.jpg8m53KSi.jpgwgLtc7Y.jpgldW4O0m.jpg

V4IO9uo.jpg

Editat de zvonacfirst
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 171
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Adaug:

2. Laptop ASUS F5V, vand ce se vede in poze, nu ii stiu istoricul, nu am alimentator sa il testez, nu are HDD, are unitate optica. Se vinde ca defect.

Pret 50 lei, predare personala deoarece nu cred ca merita trimis cu posta sau curierul.

wIvKw5s.jpgvEi1ZFP.jpg

pEwlAVZ.jpgdCdyWkA.jpg

Editat de zvonacfirst
Link spre comentariu

Adaug:

3. Laptop Laptop Acer Extensa 5630EZ-424G50Mn Pentium® Dual-Core T4300 2.1GHz, 2GB RAM, HDD 120Gb.

Laptopul este functional, ruleaza Win 10. Nu am incarcator, l-am testat cu un incarcator la care nu pot sa renunt.

Acumulatorul tine cam 45 minute, in functie de solicitare poate sa tina mai putin.

Laptopul nu este cel mai viteaz dar in teste s-a descurcat onorabil pentru navigare pe net si rulare aplicatii simple. Buteaza destul de rapid.

Pret:

- fara HDD (nu am HD original) 100 lei

- HDD 120Gb si Win 10 instalat cu update-uri la zi  +80 lei

- la cerere pot pune un HDD mai mare dar fara OS - pret discutabil

- tot la cerere pot da si incarcatorul cu care am testat si imi cumpar eu altul +25 lei

Prefer predare personala dar il pot si expedia, numai cu curier, cca 30 lei.

RmURD13.jpg

ciQl0Hl.jpgDZHd8WT.jpgudgncHI.jpgm7u0FU0.jpg

4. Laptop DELL Latitude D830, nu ii stiu istoricul, nu am incarcator, se vinde ca defect, nu are HDD, are unitate optica.

Pret: 50 lei, prefer predare personala, dar pot expedia cu curierul pentru 30 lei plus pretul laptopului, totul achiat in avans de cumparator.

eMBZoR0.jpgM0Xoetu.jpga8BzH21.jpg

Editat de zvonacfirst
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Preturi de sarbatori:

1. Monitor LCD HORIZON 2005SW12 --> redus la 100 lei

2 si 4, Laptop Asus si laptop Dell, se vand ca defecte --> 50 lei amandoua, cumparate neaparat  impreuna

3. Laptop Acer Extensa 5630EZ-424G50Mn, HDD 120Gb si Win 10 instalat cu update-uri la zi, fara incarcator --> redus la 120 lei 

Accept si oferte pentru schimburi, incercati ca nu riscati nimic, poate ca aveti ceva ce am eu nevoie.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări