Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cu si fara rovinieta

Postări Recomandate

• Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Ani de zile am primit amenzi pentru ăl mic.Viteză,rovinietă.Cam acu doi ani vine una şi mă întrebam unde l-au mai prins.Când colo,ce să vezi?Era pe numele meu!Mă prinseseră javrele la Mehadia,lângă Herculane,cu rovinieta expirată!A doua amendă auto...Am mai avut una de viteză,acu vreo 10 ani.De atunci ţin un pomelnic lângă acte cu termenele la toate.

Link spre comentariu

Ratza.I-am făcut javre findcă taxa de drum nu se vede ca rezultate în calitatea şoselelor.E un fel de "bir"...

Mai apoi inşii se fac că asigură controlul vignetei total.Zic asta deoarece e un nr enorm,zice-se,de şoferi care nu plătesc taxa.La mine a fost un accident atunci că mi-a expirat.

Link spre comentariu

Sunt javre pt ca daca iti rupi roata intr-un crater niciodata nu-s ei de vina.

De parca crateru ala de 30cm adancime a aparut peste noapte. Sta cu anii, dar sa te prinda fara rovineta te arde imediat.

Despre asta e vorba in general.

E echivalentul radarului de boschet la iesirea din sat, tabla fiind pusa la 500m dupa ultima casa.

Link spre comentariu
Acum 14 ore, Sharky a spus:

Sunt javre pt ca daca iti rupi roata intr-un crater niciodata nu-s ei de vina.

Pai nu-s, pt ca tot șoferii le-au făcut... ai văzut măcar un contopist de la cnadr sau cum i-o zice, sa facă gauri în asfalt? Ei "decât" fura banii pt reparații, dar găurile tot șoferii cu bolizii lor le fac :rade:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări