Liviu M Postat Noiembrie 18, 2021 Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 Ca sa nu mai uitati, nu mai bine lasati voi pe altii sa va aminteasca? Eu mi-am cumparat vinieta pe linie. Au inceput cu spamul doua saptamani inainte sa expire si au terminat cand m-am dezabonat de la mail-list. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 18, 2021 Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 Au trecut ani de atunci și nu s-a mai întâmplat, deci grija altora ar fi nejustificata. Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 19, 2021 Partajează Postat Noiembrie 19, 2021 Ani de zile am primit amenzi pentru ăl mic.Viteză,rovinietă.Cam acu doi ani vine una şi mă întrebam unde l-au mai prins.Când colo,ce să vezi?Era pe numele meu!Mă prinseseră javrele la Mehadia,lângă Herculane,cu rovinieta expirată!A doua amendă auto...Am mai avut una de viteză,acu vreo 10 ani.De atunci ţin un pomelnic lângă acte cu termenele la toate. Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 19, 2021 Partajează Postat Noiembrie 19, 2021 Daca tu erai fara vignieta, de ce sunt aia javre? Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 19, 2021 Partajează Postat Noiembrie 19, 2021 Că l-au prins, evident. Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 20, 2021 Partajează Postat Noiembrie 20, 2021 Ratza.I-am făcut javre findcă taxa de drum nu se vede ca rezultate în calitatea şoselelor.E un fel de "bir"... Mai apoi inşii se fac că asigură controlul vignetei total.Zic asta deoarece e un nr enorm,zice-se,de şoferi care nu plătesc taxa.La mine a fost un accident atunci că mi-a expirat. Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 20, 2021 Partajează Postat Noiembrie 20, 2021 Sunt javre pt ca daca iti rupi roata intr-un crater niciodata nu-s ei de vina. De parca crateru ala de 30cm adancime a aparut peste noapte. Sta cu anii, dar sa te prinda fara rovineta te arde imediat. Despre asta e vorba in general. E echivalentul radarului de boschet la iesirea din sat, tabla fiind pusa la 500m dupa ultima casa. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 21, 2021 Partajează Postat Noiembrie 21, 2021 Acum 14 ore, Sharky a spus: Sunt javre pt ca daca iti rupi roata intr-un crater niciodata nu-s ei de vina. Pai nu-s, pt ca tot șoferii le-au făcut... ai văzut măcar un contopist de la cnadr sau cum i-o zice, sa facă gauri în asfalt? Ei "decât" fura banii pt reparații, dar găurile tot șoferii cu bolizii lor le fac Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 21, 2021 Partajează Postat Noiembrie 21, 2021 (editat) ... Editat Noiembrie 21, 2021 de dan-a2 Link spre comentariu
Postări Recomandate