quadrall Postat Noiembrie 17, 2021 Partajează Postat Noiembrie 17, 2021 caut invertor ccfl QGAH02094 recuperat/ functional. rezistentă primar 12 ohmi, rezistenta secundar 810 ohmi. provin din invertor + sursa smps H32F1-9DY (lcd samsung 32 inch) am cumparat noi dar au rezistentele mult mai mari si nu aprinde lampile decat pe jumatate . la mine una din bibinele din secundar are rezistenta micsorata (650 ohmi). Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Noiembrie 17, 2021 Partajează Postat Noiembrie 17, 2021 Am sursa modelul asta, completa și funcțională! Link spre comentariu
quadrall Postat Noiembrie 17, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2021 Doar cu invertorul mi-ar rezolva treaba Link spre comentariu
quadrall Postat Noiembrie 23, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2021 Valabil... Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Noiembrie 23, 2021 Partajează Postat Noiembrie 23, 2021 Nu a ajuns inca? Link spre comentariu
quadrall Postat Noiembrie 24, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2021 Acum 18 ore, Budreala Radu a spus: Nu a ajuns inca? Ba da , este totul ok dar vreau sa duc la capat si sursa mea. Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 12, 2023 Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 (editat) La 24.11.2021 la 9:20, quadrall a spus: Ba da , este totul ok dar vreau sa duc la capat si sursa mea. buba cu iluminarea doar pe jumatate a fost din ,,trafo,, sau a trebuit chinuita sursa,sau desfacut displayul? ce se intåmpla?,mi-a intrat unul identic al mamei unui prieten la mine au fost dusi si mosfetii 5n50 din sursa invertor,si siguranta,unul din trafuri e intrerupta una din iesirile secundarului,si celalalt are diferenta de cca 50 ohmi intre bobinele secundare am cautat in graba prin ce aveam si am gasit un invertor cu trafuri cu iesiri secundare de cca 1,1k ,dar primarul are aproximativ 2.6 ohmi,am luminatå slab una din jumatati si celalalta aproape de ok,i.mi incalzeste noii mosfeti ,am verificat sursa pare ok.cred ca incalzirea excesiva se datoreaza impedantei mici a primarului stiu ca aveam o sursa completa,dar e tarziu si nu dau de ea, vroiam sa stiu ,in caz de nu mai e ,så comand trafuri ,sau sa adaptez din ce am va multumesc Editat Ianuarie 12, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum