the-noob Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Salut Am citit undeva (o singura sursa) ca unele manuale vin si cu recomandari pentru fundatie ? 1000 de oameni, 1000 de pareri.. de la 25cm armati ajung la 'ceva echivalent cu greutatea utilajului' Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Da, daca ai ceva de tipul ciocan pneumatic sau forja. Tot ce produce vibratii are nevoie de fundatie. Link spre comentariu
vily Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Acum 18 minute, the-noob a spus: ca unele manuale vin si cu recomandari pentru fundatie Corect. La unele utilaje fundația depășește greutatea acestuia dar nu este o condiție generală. Depinde de tipul utilajului iar recomandarea producatorului ar trebui respectată, altfel parametri prevăzuți în exploatare nu pot fi obtinuți sau nu sunt repetitivi. Link spre comentariu
the-noob Postat Noiembrie 16, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Ma gandesc la un strung (400x750 ), freza (maxim FUS36, ca referinta) si ceva router CNC. Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Daca la strung faci o degrosare si in acelsi timp la CNC faci ceva de precizie iti trebuiesc fundatii serioase. Link spre comentariu
AndreiIr Postat Noiembrie 19, 2021 Partajează Postat Noiembrie 19, 2021 Pentru respectivele nu ai nevoie , numai daca ai utilaje cnc de precizie . Link spre comentariu
the-noob Postat Decembrie 12, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2021 Recomanda cineva o firma de proiectare cu care se poate discuta? Am facut si un studiu geotehnic si am argila 2m, nisipos, apa la 3m. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum