Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE32F4000AW, eroare 23 CI card

Costica Tv

Postări Recomandate

Salut, am primit acest tv care face tot ce trebuie, dar decat ca nu functioneaza CI cardul, deci dupa ce introduc modulul CI+ in portul tv-ului, incarca la autentificare pana la 70%, apoi da "error 23", mam uitat cu o lanterna in portul tv-ului sa vad daca nu cumva sa strambat vreun pin in interior, dar totul e ok, astept niste pareri, poate cineva sa mai intalnit cu acest defect....Multumesc

Placa de baza: BN41-01955A

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Costica Tv

7

• sesebe

2

• dan-a2

1

• zvasile

1

Top autori în acest subiect

Acum 23 minute, zvasile a spus:

de pe net;

Eroare 23

- Smart Cardul nu este certificat.
- Introduceti Smartcardul ce v-a fost livrat împreuna cu modulul.

Exact acel modul+Smartcard al clientului l-am bagat in tv si da aceasta eroare 23, clientul a probat modul+Smartcard pe alt tv si functioneaza ok !

Mai astept niste raspunsuri din partea colegilor, in caz ca nu sa lovit nimeni de aceasta problema, nu am ce face decat sa rescriu tot setul complet de dumpuri al placi de baza...

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 22 minute, Costica Tv a spus:

Exact acel modul+Smartcard al clientului l-am bagat in tv si da aceasta eroare 23, clientul a probat modul+Smartcard pe alt tv si functioneaza ok !, alte pareri sunt bine-venite.

Pai atunci sa faca si testul invers, sa puna modul+Smartcard-ul prietenului in tv-ul lui. Si eu tot despre imperechere gresita stiam ca-i problema.

TV-ul cit de vechi este? Are multe ore de functionare? Inainte a mers modul+Smartcard in combinatia curenta?

Link spre comentariu
Acum 2 minute, sesebe a spus:

Pai atunci sa faca si testul invers, sa puna modul+Smartcard-ul prietenului in tv-ul lui. Si eu tot despre imperechere gresita stiam ca-i problema.

TV-ul cit de vechi este? Are multe ore de functionare? Inainte a mers modul+Smartcard in combinatia curenta?

Pai aici e problema, ca modul+Smartcard pe care il are clientul, a functionat corect pe acest tv si ca sa se convinga la probat la alt tv si functioneaza ok !

Link spre comentariu

Si sa faca si proba inversa. E simplu.

Daca al lui merge la prieten il lasa pe al lui acolo si il ia pe al prietenului face testul si apoi schimbul din nou.

Eu as zice sa verificati alimentarile cu osciloscopul pt riplu dar o sa ziceti ca iar incep cu osciloscopul, deci este cardul/adaptorul pt el defecte si gata.

Link spre comentariu
Acum 12 minute, sesebe a spus:

Si sa faca si proba inversa. E simplu.

Daca al lui merge la prieten il lasa pe al lui acolo si il ia pe al prietenului face testul si apoi schimbul din nou.

Eu as zice sa verificati alimentarile cu osciloscopul pt riplu dar o sa ziceti ca iar incep cu osciloscopul, deci este cardul/adaptorul pt el defecte si gata.

Nu cred ca are treaba osciloscopul cu problema de fata, pentru ca tv-ul functioneaza perfect, mai putin CI card-ul.....dar ma bucur foarte mult pentru intentia dvs de ajutor !!

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Rezultat final: am facut update la ultima versiune de pe site-ul oficial, am rescris cu dumpuri ok, eeprom, spi flash si nand, degeaba am muncit ca eroarea 23 persista in continuare. Concluzie: niste gunoaie ordinare de televizoare !!

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări