carbotox Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Buna ziua , am un cuptor electric Whilpool AKZM 775/IXL, care nu functioneaza cand tensiunea scade sub 200V. Intrebarea mea e daca toate fac asa? Sau exista modele de la alti producatori care nu sunt asa sensibile pentru ca vreu sa-l schimb. Nu as vrea sa folosesc un stabilizator de tensiune, ocupa spatiu suplimentar si e destul de scump la puterea asta. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Ați făcut totuși o sesizare la distribuitorul local? Fiindcă nu e normal să scadă chiar așa rețeaua. Link spre comentariu
carbotox Postat Noiembrie 17, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2021 Am facut sesizare, m-au mutat pe alta faza, a mers ok o scurta perioada pana s-a incarcat si cealalta faza. O sa masor si la siguranta. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 18, 2021 Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 La 16.11.2021 la 18:14, validae a spus: Fiindcă nu e normal să scadă chiar așa rețeaua. Am avut situatie cand intra centrala pe avarie cand la priza era sub 170V. Pana la 170 o falfaia bine, dar cum scadea mai mult, intra pe avarie. Am bagat un regulator de tensiune cu autotraf si chiar daca viteza de raspuns nu e deosebita, a mers aproape 2 ierni, pana au schimbat traful pe zona. Acum il protejeaza la supratensiune. Asa ca nu e normal, dar se intampla. Link spre comentariu
yo9gcc Postat Noiembrie 18, 2021 Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 La 17.11.2021 la 10:30, carbotox a spus: Am facut sesizare, m-au mutat pe alta faza, a mers ok o scurta perioada pana s-a incarcat si cealalta faza. O sa masor si la siguranta. Trebuiau sa faca ei masuratori in urma sesizarii. Eu am patit la o masina de spalat Whilpool si tot asa pateam, cand scadea tensiunea sub 180 v nu mai mergea, ajungea ca un ciclu de spalare sa dureze si o jumate de zi. Am facut sesizare, au venit, prima data au masurat la mine in casa apoi pe stalp, au vazut ca este la fel si m-au mutat pe alta faza. Acum am constat 220-230v. Ar trebuii sa mai faci o sesizare dar inainte de asta sa faci masuratori, la priza unde este cuptorul si apoi undeva cat mai aproape de tablou - nu trebuie sa fie diferente mari de tensiune poate cativa volti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum