BRANCA Postat Noiembrie 19, 2021 Partajează Postat Noiembrie 19, 2021 (editat) Văd că există clampmetre şi pentru curenţi mici...La Kyoritsu pe sait apare un model care citeşte semnale în gama de automatizare 4-20 mA,KEW 2510! Posibil să aibă şi alţii astfel de aparate...Însă la măsurători pe trasee forţă de zeci,sute de amperi,chiar n-ar conta rezoluţii de genul menţionat anterior. Editat Noiembrie 19, 2021 de BRANCA Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 19, 2021 Partajează Postat Noiembrie 19, 2021 Poate ne spuneti si limita maxima, caci tare ma indoiesc ca e de ordinul sutelor de amperi. Altfel, e ca-n bancul cu fata si frumoasa, dar si devreme acasa. Link spre comentariu
djvas Postat Noiembrie 19, 2021 Partajează Postat Noiembrie 19, 2021 @BRANCA Interesant Kioritsu ala ! Da nu are nici o legatura cu clapmetru de curenti mari de care se discuta sau la care am avut impresia ca te referi. Si plus de asta cam seamana destul de mult cu altceva.... da nu-mi vine acum in minte cu ce Link spre comentariu
Kosmin Postat Noiembrie 19, 2021 Partajează Postat Noiembrie 19, 2021 @djvas vrei să spui că 2510-le seamănă cu o sondă de curent mai ieftină pentru osciloscop? :-) Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 20, 2021 Partajează Postat Noiembrie 20, 2021 La al meu manualul zice pana la 300A. Deci măsoară și mult. Link spre comentariu
wlk Postat Noiembrie 25, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 Am cumparat pana la urma un MUSTOOL X1 Pocket 6000, sper sa fie decent Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 25, 2021 Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 Al meu măsoară cu doua zecimale după virgula. Deci masor 0,09A sau 0,02A. Maxim nu am unde sa îl testez. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum