wlk Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Ce clampmetru "ieftin si bun" recomandati? Ma intereseaza in special pentru curent DC si AC, pana in 2-300A si sub. Nu imi trebuie precizie maxima. Link spre comentariu
djvas Postat Noiembrie 17, 2021 Partajează Postat Noiembrie 17, 2021 UNI-T ut216C Eu am unul si sunt multumit de el. Si este foarte ieftin pentru ce ofera Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 17, 2021 Partajează Postat Noiembrie 17, 2021 Intrebare de novice: cum masoara un clampmetru curent continuu? Generator Hall? Link spre comentariu
PINTI Postat Noiembrie 17, 2021 Partajează Postat Noiembrie 17, 2021 (editat) Este detector Hall. Am un asemenea Clamp meter, NOU, cu senzor penru DC inclus in aparat. Husa ,carte tehnica,si cablurile sunt incluse. Pentru vanzare discutii pe MP. Editat Noiembrie 17, 2021 de PINTI Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 17, 2021 Partajează Postat Noiembrie 17, 2021 @PINTI, multumesc pentru lamurire! Pe vremea când am invatat eu despre el, nu se vorbea de senzor Hall. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Noiembrie 18, 2021 Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 La 16.11.2021 la 15:00, wlk a spus: Ce clampmetru "ieftin si bun" recomandati? Eu am comandat de curand asa ceva. https://www.banggood.com/MUSTOOL-X1-Pocket-6000-Counts-True-RMS-Clamp-Meter-AC-or-DC-VoltageandCurrent-Digital-Multimeter-Automatic-Digital-Meter-With-Square-Wave-Output--or-V-or-A-or-Diode-or-Frequency-or-Continuity-Test-p-1435699.html?cur_warehouse=CN Nu pot sa zic ca este o recomandare pentru ca inca nu mi-a sosit, dar din experienta mea cu un multimetru Mustool care isi face treaba onorabil, ma astept ca acest clampmetru sa merite banii platiti. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 18, 2021 Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 Eu am kyoritsu kew snap 2033. Merge absolut perfect. Cum măsoară pe DC nu știu nu l-am desfăcut și nici nu am de gand. Link spre comentariu
wlk Postat Noiembrie 18, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 Multumesc pentru raspunsuri! @djvasDe unde l-ai luat? @zvonacfirstAi luat cu livrare din China sau Polonia? @dan cod Vad ca e ~1400 lei pe TME, sau 200-230$ pe diverse site-uri (+ transport + tva +taxe vamale = tot pe acolo). In specificatii sta bine dar nu cred ca l-as folosi destul de des cat sa merite pretul. Link spre comentariu
yo2mhj Postat Noiembrie 18, 2021 Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 Modelul care îl are userul @zvonacfirstîl am eu de un an, sunt mulțumit pentru ce am eu nevoie. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Noiembrie 19, 2021 Partajează Postat Noiembrie 19, 2021 Acum 9 ore, wlk a spus: Ai luat cu livrare din China sau Polonia? Polonia Link spre comentariu
djvas Postat Noiembrie 19, 2021 Partajează Postat Noiembrie 19, 2021 L-am luat din Romania. Se gaseste pana si la EMAG Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 19, 2021 Partajează Postat Noiembrie 19, 2021 M-am uitat puţin peste părerile privind UT216C şi Mustool.Se susţine că nu prea citesc valori curent sub 0,1-0,2A.E reală chestia? Mustool,dacă rezistă în timp,e pomană curată! Altfel,pentru curenţi mici,sub 0,2A,eventual de ordinul 10-100 mA,ce clampmetru e capabil să citească? Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 19, 2021 Partajează Postat Noiembrie 19, 2021 E inutil pentru un utilizator de clampmetru sa masoare de ordinul miliamperilor. Aplicatiile unui clampmetru nu sunt in acea zona de curenti. Link spre comentariu
djvas Postat Noiembrie 19, 2021 Partajează Postat Noiembrie 19, 2021 Nu stiu daca exista clapmetru care sa masoare curenti de ordinul sutelor de miliamperi. Cel mai performant clapmetru pe care il am este un Fluke 374 si nici acesta nu masoara asha ceva. O variatie de 100 - 400 mA sau chiar mai mult apare si la pozitionarea pe cablul masurat. Pentru curenti mici exista sonde de curent pt osciloscop. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 19, 2021 Partajează Postat Noiembrie 19, 2021 Al meu măsoară. Masor consumul baretelor de led la tv. O sa verific care e consumul minim arătat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum