Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Clampmetru

wlk

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djvas

4

• dan cod

4

• wlk

3

• icar

2

Top autori în acest subiect

Este detector Hall.

Am un asemenea Clamp meter, NOU, cu senzor penru DC inclus in aparat.  Husa ,carte tehnica,si cablurile sunt incluse.

Pentru vanzare discutii pe MP.

Editat de PINTI
Link spre comentariu
La 16.11.2021 la 15:00, wlk a spus:

Ce clampmetru "ieftin si bun" recomandati?

Eu am comandat de curand asa ceva.

https://www.banggood.com/MUSTOOL-X1-Pocket-6000-Counts-True-RMS-Clamp-Meter-AC-or-DC-VoltageandCurrent-Digital-Multimeter-Automatic-Digital-Meter-With-Square-Wave-Output--or-V-or-A-or-Diode-or-Frequency-or-Continuity-Test-p-1435699.html?cur_warehouse=CN

Nu pot sa zic ca este o recomandare pentru ca inca nu mi-a sosit, dar din experienta mea cu un multimetru Mustool care isi face treaba onorabil, ma astept ca acest clampmetru sa merite banii platiti.

Link spre comentariu

Multumesc pentru raspunsuri!

@djvasDe unde l-ai luat?

@zvonacfirstAi luat cu livrare din China sau Polonia?

@dan cod Vad ca e ~1400 lei pe TME, sau 200-230$ pe diverse site-uri (+ transport + tva +taxe vamale = tot pe acolo). In specificatii sta bine dar nu cred ca l-as folosi destul de des cat sa merite pretul.

Link spre comentariu

M-am uitat puţin peste părerile privind UT216C şi Mustool.Se susţine că nu prea citesc valori curent sub 0,1-0,2A.E reală chestia?

Mustool,dacă rezistă în timp,e pomană curată!

Altfel,pentru curenţi mici,sub 0,2A,eventual de ordinul 10-100 mA,ce clampmetru e capabil să citească?

Link spre comentariu

Nu stiu daca exista clapmetru care sa masoare curenti de ordinul sutelor de miliamperi. Cel mai performant clapmetru pe care il am este un Fluke 374 si nici acesta nu masoara asha ceva. O variatie de 100 - 400 mA sau chiar mai mult apare si la pozitionarea pe cablul masurat. 

Pentru curenti mici exista sonde de curent pt osciloscop.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări