Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

How to solve the noise problem?

ROSELJR

Postări Recomandate

Embedded using pam8403 chip as power amplifier, there is sound, but the noise is also very loud, the signal line is directly connected to the pam8403 chip, without any processing!

How to solve the noise problem, is it necessary to add a filter circuit, which one is not very good, does anyone know?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• sesebe

1

• KISS

1

• ROSELJR

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

What kind of noise ? Can you put a recording on YouTube, with this noise ?
Then post the YT link on the forum.Make sure you do not have too high level of audio signal when entering the amplifier,
 which would lead to overmodulation.

Link spre comentariu

And also a used schematic together with layout and connection for power supply and for audio source.

Without this and the type of noise (I'm waiting for the audio recording) is difficult to get useful information's.

Link spre comentariu

Am folosit și eu astfel de modul, ca să ,,resuscitez,, un vechi casetofon portabil de mari dimensiuni de prin anii 80 care avea radioul varză.Nu am avut probleme cu vreun zgomot evident și sesizabil.Poate respectivul a nimerit un exemplar cu probleme...sau nu știe să îl folosească cum trebuie.

La cât costă face ce scrie în specificații, nu e ceva HighEnd.....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări