ROSELJR Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Embedded using pam8403 chip as power amplifier, there is sound, but the noise is also very loud, the signal line is directly connected to the pam8403 chip, without any processing! How to solve the noise problem, is it necessary to add a filter circuit, which one is not very good, does anyone know? Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 What kind of noise ? Can you put a recording on YouTube, with this noise ? Then post the YT link on the forum.Make sure you do not have too high level of audio signal when entering the amplifier, which would lead to overmodulation. Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 And also a used schematic together with layout and connection for power supply and for audio source. Without this and the type of noise (I'm waiting for the audio recording) is difficult to get useful information's. Link spre comentariu
KISS Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Oare ce fel de ''noise'' poate avea un amplificator in clasa D? Ca sa nu mai zic de 3W cu 10% THD... Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Vorbim de jucaria asta: E cunoscut ca modulul BT introduce un fâşâit daca nu se face corect interfatarea. In fine, nu ca ar merita ceva corect facut. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Am folosit și eu astfel de modul, ca să ,,resuscitez,, un vechi casetofon portabil de mari dimensiuni de prin anii 80 care avea radioul varză.Nu am avut probleme cu vreun zgomot evident și sesizabil.Poate respectivul a nimerit un exemplar cu probleme...sau nu știe să îl folosească cum trebuie. La cât costă face ce scrie în specificații, nu e ceva HighEnd..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum