ionescu liviu Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 Salutari! Uite cum sta treaba: eu am 2 boxe facute cu cate un astfel de dif http://213.163.44.150/jsp/folap.jsp?old ... &cikk=2497 si cu cate o inalta de la Blue Tech. Imi place cum se aud, sunt incinte inchise, au destul bas dar as fi vrut mai mult kick. Intrebarea mea este daca pot face un subwoofer cu acest dif http://213.163.44.150/jsp/folap.jsp?old ... &cikk=2495 , ar da ceva bas intr-o incinta bassreflex? Inca nu l-am cumparat, costa 88 lei si ma incanta faptul ca il gasesc la o aruncatura de bat de unde stau eu si as vrea sa merg pe acelasi model de difuri ca si boxele pe care le am acum. Nu prea ma pricep, de aia va intreb pe voi. Aici sunt parametrii T/S ai lui: http://www.sal.hu/cikkccs/cikkdokumentu ... _03_01.pdf . Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 din parametrii lui rezulta ca poate fii folosit ca subwoofer Link spre comentariu
Vizitator releu Postat Noiembrie 4, 2007 Partajează Postat Noiembrie 4, 2007 mie nu mi-au placut niciodata cum suna membranele de kevlar in incinte bandpass (adica sa fie utilizate in aplicati de subwoofer). In bassreflex mai merg dar...e si o chestie de gust de auditie la mijloc. Daca vrei sa-ti faci un bass-reflex merge dar nu va suna a subwoofer, in nici un caz. Link spre comentariu
adircf Postat Noiembrie 4, 2007 Partajează Postat Noiembrie 4, 2007 Am facut curat. releu cand omu o sa intrebe cati w are difu sau ce-i compresia termica etc atunci sa-i dai respunsuri. daca un om intreaba cum se aprinde un chibrit...spune-i drept sa-l frece de latura mica a pachetului, nu-i explici ca trebuie sa faca lucru mecanic care se masoara in omega sin de tangenta de fi si in timpului mecanic se efectueaza consum de energie care ii in kilocalorii rezultate in urma arderii lipidelor si din astea se produce o reactie chimica cu fosforul in compozitie de nustiucati moli de substanta cu nustiu ce ioni. Link spre comentariu
exxu Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 Chiar cei de la S.A.L. au un proiect facut pentru acest difuzor: aproximativ 60 litri, bass-reflex. Am ascultat o pereche de incinte facute dupa proiectul asta si este o.k. daca iti place basul lung (GD mare). Difuzorul poate fii folosit doar ca subwoofer, pentru ca urca foarte putin in frecventa. Poti folosi ca amplificare un modul cu TDA 7294, impreuna cu un filtru activ. Din cate stiu eu, poti gasi partea de amplificare si filtru la Vasile, la mai putin de 100 RON.Succese maxime! Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Noiembrie 7, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 Multumesc pt sfaturi, o sa tin cont de toate (mai putin de ce a sters Adircf :smt005 ) . Deocamdata nu-i fac si amplificare dar mi-ai dat o idee buna pe viitor exxu.Salutari! :smt006 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum