nexus Postat Noiembrie 15, 2021 Partajează Postat Noiembrie 15, 2021 Osciloscop OWON VDS1022, PC USB, 2 canale (versiunea fara i adica neizolata) PRET: 350 lei Cateva din caracteristicile lui: Bandwidth: 25MHz Channel: 2+1 (multi) Sample Rate: 100MSa/s Record Length: 5K Trigger Type: Edge, Pulse, Video, Slope, and Alternate Trigger Mode: Auto, Normal, and Single Restul caracteristicilor le gasiti aici. Un thread despre acest osciloscop de pe eevblog. Software-ul (windows) de pe site-ul producatorului. Un software alternativ, mai light si cu o interfata interesanta gasiti aici. Link spre comentariu
nexus Postat Noiembrie 16, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 (editat) Astazi am calibrat si setat osciloscopul si m-am jucat un pic cu interfata de la software-ul alternativ. Arata mult mai bine decat cea originala, mai intuitiva, mai customizabila. Plus ca ocupa mult mai putin spatiu pe disc. Atasez niste poze: Screen semnal test 1kHz, 5V si poza reala Semnal sinusoidal 1kHz, 10Vp-p, de la generator Editat Noiembrie 16, 2021 de nexus Link spre comentariu
nexus Postat Noiembrie 17, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2021 Osciloscopul l-am luat de pe ebay acum 2 ani si am platit 80USD si a ajuns undeva la 375lei cu tot cu taxe(vama); pot face dovada. L-am folosit timp de un an, chiar si atunci doar de cateva ori, iar de atunci a stat in cutie; se poate vedea din poze ca este practic nou. Osciloscopul vine cu toate accesoriile originale in cutia originala. Pretul este cel din primul post si este usor negociabil. Link spre comentariu
nexus Postat Noiembrie 20, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2021 Sus cu el! Link spre comentariu
nexus Postat Noiembrie 22, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2021 PRET NOU: 300 lei + transport gratuit cu Posta Romana. Link spre comentariu
nexus Postat Noiembrie 24, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2021 Up! Valabil. Link spre comentariu
nexus Postat Decembrie 6, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Se poate inchide. Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate