Vector Postat Noiembrie 14, 2021 Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 Vă salut! Am un tv UE26D4003BW, se deschide logoul și pe urmă apare lipsă semnal. Pe hdmi ca monitor, funcționează. Am încercat să-i dau factory resset și zice că nu are suport, ce părere aveți, trebuie rescrisă memoria eprom? Mulțumesc! Link spre comentariu
sorinpavel Postat Noiembrie 15, 2021 Partajează Postat Noiembrie 15, 2021 Salut,la modelele astea mai picau tunerele. Link spre comentariu
Vector Postat Noiembrie 15, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2021 Acum 41 minute, sorinpavel a spus: Salut,la modelele astea mai picau tunerele. Și eu m-am gândit la tuner! O să urc niște poze din meniul de factory reset dacă reușesc! Acolo nu am c ii m să-l resetez, nu are suport. Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 15, 2021 Partajează Postat Noiembrie 15, 2021 nu are suport ???? intrati in setarile de service si acolo gasiti si reset ,tunerul vad ca este vizibil,daca intrati la tuner si incercati sa.i schimbati tipul de tuner,ar trebui sa spuna fail sau ca nu este prezent tunerul,mai degraba ar fi defect ,,de dump,, nand sau ceva inaintea tunerului,daca nu da erroare de tuner Link spre comentariu
sorinpavel Postat Noiembrie 15, 2021 Partajează Postat Noiembrie 15, 2021 Ce model de tuner este? eventual o poza Link spre comentariu
Costica Tv Postat Noiembrie 15, 2021 Partajează Postat Noiembrie 15, 2021 Acum 9 ore, Vector a spus: Și eu m-am gândit la tuner! O să urc niște poze din meniul de factory reset dacă reușesc! Acolo nu am c ii m să-l resetez, nu are suport. In service la setarea de tuner pune 'auto", daca tot nu prinde programe, inseamna ca e ceva defect hardware pe placa, tuner defect sau tensiune lipsa la tuner..... Link spre comentariu
Vector Postat Noiembrie 15, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2021 Mulțumesc tuturor pentru sfaturi! Era schimbat modelul tunerului din service setings. Mi la adus cineva, a zis că e codat... M-am gandit ca se rezolva cu un factory reset, nu m-am gandit ca a umblat prin setarile respective! Mulțumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum