Gilbert Sparios Postat Noiembrie 14, 2021 Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 Are cineva controler-ul asta la noi pentru CNC ? Link spre comentariu
Gilbert Sparios Postat Decembrie 19, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2021 Perfect, deci sunt singurul care are asa ceva. Link spre comentariu
informer Postat Decembrie 23, 2021 Partajează Postat Decembrie 23, 2021 Nu-i treaba mea dar intreb de curiozitate: la ce-ti foloseste controlerul asta, vrei sa comanzi masina manual? Eu folosesc Mach3-u` la CNC-u` personal, are si "controler" d-asta si multe altele + merge pe orice vechitura de PC.... si ce-i cel mai important, 75% dintre "masinistii" amatori il folosesc asa ca sunt sanse mari sa ti se raspunda la nedumeriri... Link spre comentariu
Gilbert Sparios Postat Decembrie 24, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2021 (editat) Am avut nevoie de un standalone pentru casa. Pun fisierul in usb si run. Cu mici setari de pozitionare piesa. Cu el doar imi fac gauri in cutiile de plastic in general. Nedumeriri nu am, eram mai mult curios despre niste setari strict legate de interfata astuia. Editat Decembrie 24, 2021 de Gilbert Sparios Link spre comentariu
informer Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Aha. Fain aranjament ai acolo. Spor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum