trasorv Postat Noiembrie 14, 2021 Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 Ziua buna, îmi poate spune cineva ce diferențiale sunt Noark ? Cât de bune sunt? Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 14, 2021 Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 Nu am auzit de ei pana acum. Daca vrei ceva de calitate de ce nu iei Hager, cum ar fi AC916J (16A, 10mA, clasa A ) sau AD916J ( 16A, 30mA, clasa A ) ? Alea in clasa AC se bazeaza ca-i sinusoida perfecta de la retea si nu mai e asa in zilele noastre. Link spre comentariu
vily Postat Noiembrie 14, 2021 Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 Le poți folosi. Punct. Link spre comentariu
trasorv Postat Noiembrie 14, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 Am găsit diferențiale "de firmă" dar eu caut unele mai accesibile cu un bun raport calitate/preț ...... Nu toți putem cumpăra produse high-end.... Link spre comentariu
vily Postat Noiembrie 14, 2021 Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 Pai Noark, Eaton sunt accesibile la preț. Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 14, 2021 Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 1 oră în urmă, trasorv a spus: Am găsit diferențiale "de firmă" dar eu caut unele mai accesibile cu un bun raport calitate/preț ...... Nu toți putem cumpăra produse high-end.... Treaba ta, astea se pun doar in baie si bucatarie, unde riscul e maxim. Nu merge cu chestii ieftine. Hager e 160 - 170 lei, celelate tip AC sunt 100 de lei. Merita riscul pentru o bucata sau doua cat montezi tu ? Pe celelalte circuite nu pui deloc diferentiale, merg din alea obisnuite de 25 lei ( comtec ), dar in baie in special nu te joci cu focul. Link spre comentariu
trasorv Postat Noiembrie 14, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 (editat) Acum 28 minute, modoran a spus: Treaba ta, astea se pun doar in baie si bucatarie, unde riscul e maxim. Nu merge cu chestii ieftine. Hager e 160 - 170 lei, celelate tip AC sunt 100 de lei. Merita riscul pentru o bucata sau doua cat montezi tu ? Pe celelalte circuite nu pui deloc diferentiale, merg din alea obisnuite de 25 lei ( comtec ), dar in baie in special nu te joci cu focul. Schneider și ABB sunt 100-110 lei și nu sunt "de duzină", de ce aș lua Hager la 170 ? Eu întreb doar ..... Editat Noiembrie 14, 2021 de trasorv Link spre comentariu
vily Postat Noiembrie 14, 2021 Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 Cred că nu alegi ce trebuie. Arată produsul vizat de tine. Un link. Link spre comentariu
trasorv Postat Noiembrie 14, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 (editat) Acum 8 minute, vily a spus: Cred că nu alegi ce trebuie. Arată produsul vizat de tine. Un link. https://www.dedeman.ro/ro/intrerupator-automat-modular-diferential-schneider-electric-ez9d32625-4-5ka-1p-n-25a-30ma-curba-c/p/1055939 În altă ordine de idei, întrucât casa nu are absolut deloc împământare iar traseele de prize au doar doua conductoare, mai are sens montarea unui diferențial în noul tablou ? Editat Noiembrie 14, 2021 de trasorv Link spre comentariu
vily Postat Noiembrie 14, 2021 Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 Eram sigur că e 1P+N. Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 14, 2021 Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 Acum 24 minute, trasorv a spus: https://www.dedeman.ro/ro/intrerupator-automat-modular-diferential-schneider-electric-ez9d32625-4-5ka-1p-n-25a-30ma-curba-c/p/1055939 În altă ordine de idei, întrucât casa nu are absolut deloc împământare iar traseele de prize au doar doua conductoare, mai are sens montarea unui diferențial în noul tablou ? Asta nu vezi ca-i din ala tip AC care nu-si face treaba cum trebuie ca nu-i sinusoida pura la retea ? Prin Germania si alte tari sunt interzise, in Romania nu. Impamantare ar trebui sa ai obligatoriu, pune mana cumpara electrozi , platbanda si construieste cat mai repede, chiar daca nu ai scule dedicate. Iei 3 - 4 electrozi, ii bati 50 cm ingropati in pamant, ii unesti cu platbanda si vii la fiecare priza. Link spre comentariu
valivoi Postat Noiembrie 14, 2021 Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 Parca zic, acum cativa ani cand au aparut prima data,pe cutiile de ambalare scria in rusa si siteul era noark.ru Link spre comentariu
trasorv Postat Noiembrie 14, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 Acum 4 ore, vily a spus: Eram sigur că e 1P+N. Și ce-i rău în asta ? Acum 3 ore, modoran a spus: Asta nu vezi ca-i din ala tip AC care nu-si face treaba cum trebuie ca nu-i sinusoida pura la retea ? Prin Germania si alte tari sunt interzise, in Romania nu. Impamantare ar trebui sa ai obligatoriu, pune mana cumpara electrozi , platbanda si construieste cat mai repede, chiar daca nu ai scule dedicate. Iei 3 - 4 electrozi, ii bati 50 cm ingropati in pamant, ii unesti cu platbanda si vii la fiecare priza. Așa cum ai zis în alte țări sunt interzise, în România nu.....deci sunt valabile. Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 14, 2021 Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 (editat) Ideea e ca n-are rost sa instalezi un aparat de protectie care: 1. E posibil sa nu asigure protectia asteptata. Au explicat colegii de ce. 2. E posibil sa devina interzis, in viitorul apropiat, si sa fii nevoit oricum sa-l schimbi. Sfarsind prin a plati de 2 ori pentru un aparat, in loc sa platesti o singura data si sa stai linistit pe viitor. Editat Noiembrie 14, 2021 de Mircea Link spre comentariu
Marele Savant Postat Noiembrie 14, 2021 Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 Acum 8 ore, trasorv a spus: Schneider și ABB sunt 100-110 lei și nu sunt "de duzină", de ce aș lua Hager la 170 ? Eu întreb doar ..... Doar asa de fite maxime! A ajuns un rahat de tablou electric la o casa de 3-4 camere, mai stufos ca unul industrial, care serveste instalatii mult mai complexe si mai importante! Noark e OK! Acum 9 ore, modoran a spus: Hager e 160 - 170 lei, celelate tip AC sunt 100 de lei. Merita riscul pentru o bucata sau doua cat montezi tu ? In ce consta acel risc? cu date tehnice si exemple daca se poate! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum