vlad1980 Postat Noiembrie 13, 2021 Partajează Postat Noiembrie 13, 2021 Vand o placa de sunet in stare perfecta de functionare si cu toate accesoriile (cabluri, cd-uri drivere originale). Gasiti pe net multe detalii despre acesta placa si ce capabilitati are. Pretul este de 150 Ron cu transport inclus prin posta daca se face plata in avans. Link spre comentariu
carageae Postat Noiembrie 13, 2021 Partajează Postat Noiembrie 13, 2021 In ce mod se poate folosi pe Windows 10? Are drivere si pt. el? Link spre comentariu
bmsorin Postat Noiembrie 13, 2021 Partajează Postat Noiembrie 13, 2021 foarte ok pentru masuratori. Link spre comentariu
vlad1980 Postat Noiembrie 13, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2021 Acum 2 ore, carageae a spus: In ce mod se poate folosi pe Windows 10? Are drivere si pt. el? Nu am incercat pe WIN 10. Trebuie cautat pe net daca sunt drivere. Acum 38 minute, bmsorin a spus: foarte ok pentru masuratori. Pentru masuratori este excelenta cu Arta Software. M-am jucat un pic si este excelenta la THD. Link spre comentariu
imre1968 Postat Noiembrie 14, 2021 Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 Eu am M-AUDIO Revolution-7 ; dar nici pentru WIN-7 n-am gasit drivere. Acum sta in cutie. Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 14, 2021 Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 Vedeti daca poate fi folosita cu o distributie de linux Link spre comentariu
carageae Postat Noiembrie 14, 2021 Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 (editat) Acum 4 ore, daniels a spus: Vedeti daca poate fi folosita cu o distributie de linux Exact de asta am intrebat si eu...placile Maudio sunt super faine, dar din pacate suportul pt. ele lasa mult de dorit...poate o solutie ar fi instalarea unui emulator si drivere de XP...dar eu am folosit si o placa Creative Audigy cu driverele de XP pe W.10...dar nu merge intotdeauna "vrajeala". Pe Linux de obicei merg toate...dar s-au prostit si acolo in sensul ca driverele dedicate vin cu aplicatii contra cost...altfel le poti folosi doar in mod stereo, cu functiile de baza. O distributie pe care o recomand daca cineva vrea sa foloseasca Linux la sunet e Ubuntu Studio, aplicatia e optimizata pt. productie audio-video...e acolo cam tot ce se foloseste freeware in lumea Linux. Daca sunt si alte propuneri, as vrea sa le stiu si eu. *** Scuze autorului pt. off-topic partial, intentia nu e de a boicota vanzarea, e o placa excelenta, si eu am 24/96 de la Maudio. Dar la aparitia lui W10 mi-a facut figuri si a trebuit sa o dau deoparte din acelasi motiv...am citit undeva ca e posibil cumva prin WINE sa se foloseasca de driverele de Windows, fara a folosi Windows emulat, e ceva aplicatie care se instaleaza in Wine, pe un forum german citisem. Dar mie nu mi-a iesit... EDIT: https://www.m-audio.com/support/download/drivers/delta-6.0.8 Se pare ca exista totusi drivere pt. Windows 7-64. Ar merita incercat cu acestea, eventual in "compatibility mode". Editat Noiembrie 14, 2021 de carageae Link spre comentariu
vlad1980 Postat Decembrie 12, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2021 Valabil! Placa a fost folosita cu WIN7. Am cd-urile cu drivere orginale si se gasesc driverele pe net. Link spre comentariu
Postări Recomandate