Vizitator andrei alexandru Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 daca cunoaste cineva(dintre cei "hirsiti" prin vechimea anilor 1980) Osciloscopul rusesc cu indicativul"CB 14,dublu canal(un R intors in oglinda si 40-1100(IY11)...parca ar fi scris pe fiecare bloc al canalelor)...dupa priceperea mea ar mai scrie ca e "universal" dar cu rusa....:(:(:(....ce vreau eu de fapt e sa-l vind...dar fara sa stiu mai multe despre el nu stiu sa-i fac o "carte de vizita" sau CV-ul....vejnic recunoscator celor care ma pot ajuta...Andrei din Buc.0788048738 Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 până una-alta, ia fă-i nişte poze, insistând asupra textelor de pe panoul frontal...(ştiu şi eu ruseşte, nu mare lucru,mai sunt în stare să descifrez chirilice, dar descrierea ta m-a lăsat în ceaţă!!!) Link spre comentariu
CADASEDA Postat Aprilie 22, 2008 Partajează Postat Aprilie 22, 2008 am si eu un osciloscop rusesc, posibil sa fie identic cu al tau.pe al meu scrie "C8-14" si pe modulele de intrare Y "1Y11"din cate am inteles e unul din cele mai destepte produse de rusi.caut schema de ceva vreme. am gasit doar cine e producatorul.ce defect are al tau? Link spre comentariu
vio2007 Postat Aprilie 22, 2008 Partajează Postat Aprilie 22, 2008 asa arata ??http://www.cqham.ru/hpa/osc_c8-14.htm Link spre comentariu
CADASEDA Postat Aprilie 22, 2008 Partajează Postat Aprilie 22, 2008 la mine se potriveste. e posibil si la initiatorul postului.are cineva vreo schema? Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 28, 2008 Partajează Postat Aprilie 28, 2008 Seria C8 sunt osciloscoape analogice cu memorie (cu tuburi CRT cu memorie).In general ce au fost prin Ro sunt azi modele vechi, mari, grele, energofage si nu chiar foarte fiabile...Ceea ce este marcat cu acel "R intors" (litera ruseasca "ia") este blocul indicator.Cu 1Y... sunt sertarele amplificatoare Y. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum