robert1000 Postat Decembrie 22, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2021 (editat) Apropo de McAllister, nu e nevoie sa cumparati alti acumulatori de la acea firma. Vedeti ca gasiti pe site-urile de anunturi celule 18650 la 5-8 lei bucata, recuperate din laptopuri, trotinete, celule de calitate si testate. Desfaceti acumulatorii, inlocuiti celulele si aia e. Editat Decembrie 22, 2021 de robert1000 Link spre comentariu
c_anicai Postat Decembrie 22, 2021 Partajează Postat Decembrie 22, 2021 (editat) Pe moment nu ma intereseaza sa investesc, ambele le-am cumparat in 2008 cand lucram ceva si imi trebuiau, acum sunt doar pt hobby. Intai am luat bosh-ul de ocazie dar ca sa fiu sigur ca nu ma lasa am mai luat de back-up si mac allister noua. Diferenta de putere n-a fost intre ele doar ca mac allister are percutie si trei viteze dar a fost facuta din materiale proaste, cauciucurile si plasticurile de aderenta de pe ea si mandrina se descompun si lasa urme pe maini la folosire plus ca e defecta frana la oprire si de asta prefer sa o folosesc mai rar. Pe celule li-ion nu ma apuc sa fac schimbare, daca le incarc si le folosesc imediat mai duc putin insa a doua zi sunt moarte, Mai am una de 18v care o refuza incarcatorul cu toate ca i-am pus la un moment dat in serie diode de egalizare la incarcare pana la 24, o incarc separat cu o improvizatie dar trebuie supravegeata sa nu se incalzeasca, etc. Editat Decembrie 22, 2021 de c_anicai Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum