Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat achizitionare filetanta cu acumulator

robert1000

Postări Recomandate

Apropo de McAllister, nu e nevoie sa cumparati alti acumulatori de la acea firma. Vedeti ca gasiti pe site-urile de anunturi celule 18650 la 5-8 lei bucata, recuperate din laptopuri, trotinete, celule de calitate si testate. Desfaceti acumulatorii, inlocuiti celulele si aia e. 

Editat de robert1000
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• c_anicai

4

• robert1000

4

• validae

3

• modoran

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pe moment nu ma intereseaza sa investesc, ambele le-am cumparat in 2008 cand lucram ceva si  imi trebuiau, acum sunt doar pt hobby. Intai am luat bosh-ul de ocazie dar ca sa fiu sigur ca nu ma lasa am mai luat de back-up si mac allister noua. 

Diferenta de putere n-a fost intre ele doar ca mac allister are percutie si trei viteze dar a fost facuta din materiale proaste, cauciucurile si plasticurile de aderenta de pe ea si mandrina se descompun si lasa urme pe maini la folosire plus ca e defecta frana la oprire si de asta prefer sa o folosesc mai rar.

Pe celule li-ion nu ma apuc sa fac schimbare, daca le incarc si le folosesc imediat mai duc putin insa a doua zi sunt moarte, Mai am una de 18v care o refuza incarcatorul cu toate ca i-am pus la un moment dat in serie diode de egalizare la incarcare pana la 24, o incarc separat cu o improvizatie dar trebuie supravegeata sa nu se incalzeasca, etc.

Editat de c_anicai
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări