Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stand gaurire

ingisan

Postări Recomandate

Cumpăr stand gaurire cu cremalieră pentru mașină de găurit tip dremel.

Nu mă interesează starea ci doar să fie funcțională.

Ofer 200-250 lei .

Imaginea atașată este cu scop informativ.

VINTAGE-DREMEL-MODEL-212-Drill-Press-Stand-Portable.jpg

Editat de ingisan
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ingisan

3

• BRANCA

2

• ady2006

1

• vlad228

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 3 ore, ady2006 a spus:

Pentru micromotoarele dremel este suport original pe emag, dedeman, etc. Sub numele Statie de gaurit Dremel 220. La pret se incadreaza. Nu stiu daca si la prindere.

In cazul meu nu se potrivește,eu am 2 mini bormașini,una de la velleman și alta proxxon. Am nevoie de ceva clasic ,full metal și comanda prin cremalieră.

Am găsit ceva pe net dar din păcate incomplet.

Screenshot_2021-11-11-23-36-04-629_com.ebay.mobile.jpg

Editat de ingisan
Link spre comentariu
Acum 17 ore, vlad228 a spus:

Sper sa nu se considere reclama. 

Si eu sper la fel.

Folosesc cu foarte bune rezultate asa ceva. Nu este cu cremaliera dar isi face treaba.

https://www.hornbach.ro/shop/Stativ-pentru-masini-de-gaurit-Topex-Verto-43mm-400mm/7529571/produs.html?wt_mc=ro.paid.sea.google.alwayson_assortment.alle.google_shopping...&gclid=Cj0KCQiA4b2MBhD2ARIsAIrcB-QpS4lVPwpKoQwtMNM-ScVs9hAL63JSHM9urLZN6hRY8o14IuIVw7waAjm5EALw_wcB

Edit: Eu folosesc scest suport impreuna cu un mic dremel pentru gaurirea cablajelor. Nu stiu cum se comporta la materiale care necesita o forta mare de apasare. Am mai dat gauri de fixare sau pentru filete in radiatoare de aluminiu si a mers foarte bine.

Editat de zvonacfirst
Link spre comentariu
La 13.11.2021 la 10:11, zvonacfirst a spus:

Folosesc cu foarte bune rezultate asa ceva.

Si eu am un suport din asta. E ok, pt folosire ocazionala. Nu conteaza ca nu e cu cremaliera. Se regleaza inaltimea maxima, dupa care actionarea se face cu sistem parghie, e  foarte ferm in actionare. Cu o reductie, se poate folosi si pt dremel.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • Marian a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări